Hotell rose gull rustfritt stål bin

Hotell rose gull rustfritt stål bin

Modell: IL11
Materiale: Stål

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er engasjert i design, produksjon og salg av utemøbler. Våre hovedprodukter er parkbenker, søppelkasser, piknikbord, pullerter, sykkelstativ, planters og så videre. Etter mange års erfaring og utvikling, med førsteklasses teknisk team og utsøkt produksjons- og produksjonsteknologi, fokuserer selskapet på produksjon av høykvalitets og smakfulle produkter, som har blitt anerkjent og hyllet av kunder og kolleger.


Det nye valget av rustfritt stål, den mest utmerkede serviceopplevelsen, forskjellige tilpassede tjenester, har selskapet forpliktet seg til utendørsanlegg, søppelbøtter laget av avansert teknologi på grunnlag av den opprinnelige konstante transformasjonen, og stilmangfoldighet, design flere- valg, fargen kan endre seg, designstilen for åpning, praktisk søppel, på innendørs arenaer, hoteller, underholdningssteder, kontorområder og andre innendørs steder kan sees overalt, fra hvilken til innendørs søppelbøtte i livet til det nødvendige.Navn

Hotell rose gull rustfritt stål bin

Merke

Arlauwww.arlau.com

Materiale

Stål / rustfritt stål + galvanisert indre kar

Etterbehandling

utendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning

Farge på metall

RAL farger for valg

skruer

304 Rustfritt stål reservedeler gratis

Pakking

Standard eksportpakking

Monteringsmetode

Flensflate montert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Sertifikat

ISO9001

Laster port

Hvis FCL, send direkte fra Chonqing havn

hvis LCL, send fra Shanghai eller Shenzhen osv

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gram

IL11

Sammenlignet med andre merker av lignende produkter, kan prismessige fordeler, men dets utførelse og materialer er mer solide, samt effektiv avfallshåndteringsevne, lett håndtere forskjellige typer kjøkkenavfall, lett å bruke, mer stille på jobben, støy kontrollen er bedre enn for lignende produkter, noe kostbar pris er bedre å bruke opplevelsen.

Hot Tags: Hotel rose gull rustfritt stål bin, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like