Innendørs stål søppelbøtte

Innendørs stål søppelbøtte

Modell: IL16
Materiale: Stål

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er en omfattende produsent av offentlige anlegg som driver med utendørs søppelkasser, fritidsbord og stoler. Yibei holder seg til talentkonseptet til" talent er kildekraften til bedriften" ;, og selskapet etablerer et perfekt team. Våre designere kan i henhold til kundens krav tilby passende designløsninger for å imøtekomme kundenes behov.

Søppelbokser i rustfritt stål er de nyeste i søppelbøtter. Fra den dagen de ble designet, har det generøse og enkle utseendet blitt elsket av alle parter. Bruksperioden for denne typen søppelbøtter er lengre, og den er ikke redd for regntetting. Senere vedlikehold Praktisk. Lave avfallskostnader, enkle å betjene og andre fordeler. Det er mye brukt i utendørs parker, dyrehager, gater, lokalsamfunn og innendørs. For eksempel kontorbygg, forretningsdistrikter og andre steder.


Navn

Innendørs stål søppelbøtte

Merke

Arlauwww.arlau.com

Materiale

Stål / rustfritt stål + galvanisert indre kar

Etterbehandling

utendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning

Farge på metall

RAL farger for valg

skruer

304 Rustfritt stål reservedeler gratis

Pakking

Standard eksportpakking

Monteringsmetode

Flensflate montert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Sertifikat

ISO9001

Laster port

Hvis FCL, send direkte fra Chonqing havn

hvis LCL, send fra Shanghai eller Shenzhen osv

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gram

IL16-1

Visjon er alltid lett å utløse den første impulsen, Ya-Lu intelligent søppelbøtte, perfekt demonstrert dette poenget.430 rustfritt stål, vanskelig å skjule det gylne lyset, hele tiden den aristokratiske stilen. Hver stil kommer i en rekke farger, inkludert rosegull og Tuhao-gull.

Forespørsel