Utendørs Park trebenk

Modell : FW32
Størrelse: 1400/1800mm godta tilpasset
Materiale: stål + heltre / wpc tre
Etterbehandling : utendørs pulverlakkering
Pulver merke :Akzo Nobel
Pakking : Polyfoam og kraft papir

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co, Ltd er en produsent engasjert i å designe, produsere og selge samfunnsutstyr. Vi trekker på vellykket produksjons- og ledelseserfaring over 15år, bringer inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storskala produksjonsevne i dag. Våre produkter med forseggjort og unik design, miljøråvarer og spesiell antiseptisk behandling har svært sterk værbestandighet og lang levetid.

Som enSom et konstituerende element i det urbane scenemiljøet, er utendørs solsenger forskjellig fra vanlige møbler, og har egenskapene til "publisitet" og "kommunikasjon" i hele forstand. komponent element i urbane landskapet miljø, utendørs fritid stol er forskjellig fra vanlige møbler og har egenskapene til "publisitet" og "kommunikasjon" i universell forstand


Om trematerialet har vi også forskjellige typer for ditt valg, som importerer fra Indonesia eller Italia eller andre land. Vi tror at troverdig tro vinner offentlig ros og pålitelig kvalitet oppnår "Arlau" merkevare. Vi har fokusert på utendørs park benker, søppelkasser, piknik bord og stoler, blomsterplantere, pullerter, sykkelstativer, pergola gjerde og andre offentlige fasiliteter over 15 år allerede.

Med kontinuerlig forbedring av alles materielle livsbetingelser, har begrepet å bruke penger på sunt forbruk blitt en ny måte for vill fritid. I det vidåpne rommet av naturen, alles energi og fysikk kan dobles.


Velkommen til å kontakte oss og besøke oss når som helst. Håper vi har mulighet til å samarbeide i nær fremtid.


navn

Utendørs Park trebenk

MerkeArlau (andre)
MaterialeMassivt tre/wpc tre/stål/rustfritt stål/netting stål etc for alternativ
EtterbehandlingPulverlakkering (Akzo Nobel) /Termoplastisk belegg/Varm dip galvanisering etc for alternativ
MonteringsmetodeFlensoverflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
PakkingStandard eksport pakking
BetalingsbegrepT/T, L/C, Western Union, Penger gram


Historien om parkbenken ligger på forskjellige steder: kontorbygg, en selvbetjent butikk og park. Filmen viser en vanlig dag i Versailles med 86 berømte franske skuespillere som utfører en rekke episoder. En gruppe franske stjerner har sprunget opp komedien av poldalis. Plottet layout er enkel og genial, og det er ekstremt morsomt. Denne filmen utforsker ulike former for urban ensomhet med poetisk humor.

Hot Tags: Utendørs Park trebenk

Forespørsel

You Might Also Like