Dekorative trebenker utendørs

Modell: FW66
Størrelse: 1400 / 1800mm aksepterer tilpasset
Materiale: stål + heltre / wpc tre
Etterbehandling: utendørs pulverlakk
Pulvermerke: Akzo Nobel
Emballasje: Polyfoam og kraftpapir

Produktdetaljer

Om trematerialet har vi også forskjellige typer for ditt valg, som importerer fra Indonesia eller Italia eller andre land. Vi tror at pålitelig tro vinner offentlig ros og pålitelig kvalitet oppnår" Arlau" merke. Vi har fokusert på utendørs parkbenker, søppelkasser, piknikbord og stoler, blomsterplantere, pullerter, sykkelstativer, pergola gjerde og andre offentlige fasiliteter over 15 år allerede.Våre kunder er over hele verden, og vi har etablert et langsiktig og vennlig samarbeid med dem.

Sanhong Air Bar: Forkortelsen på air bar er" SHS" ;, og" SAMHONGSA" skrives ut på kanten av luftstangen. Det er produsert av South Korea Co., Ltd. etablert i 1971. Luftstangen til Sanhong Company har passert åtte varer i verden. Sertifisering (som BIMFA; LGA; TUV; SGS, etc.), stålveggen alene er 3,5 mm tykk, og det er ingen grunn til å bekymre deg for faren for" sprengning av krysantemum" ;. En del av datamaskinstolen i Dubbo Gold-serien og den japanske Okamura Okamura datamaskinstolen bruker alle Sanhong lufttrykkstenger.

NavnDekorative trebenker utendørs
MerkeArlau
MaterialeMassivtre / wpc tre / stål / rustfritt stål / nettstål osv. For ekstrautstyr
EtterbehandlingPulverlakkering (Akzo Nobel) / Termoplastisk belegg / Varmforsinking osv. For ekstrautstyr
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
PakkingStandard eksportpakking
LønnsperiodeT / T, L / C, Western Union, Money gram


Fritidsstol

Materialet til denne utendørs fritidsstolen er importert indonesisk rotting, med fine manuelle strikkeferdigheter og roman og vakker modellering, som fremhever menneskehetens temperament og personlighetsinteresse for verten, samt eleganse og delikatesse. Prisen er omtrent 600 til 700 yuan .Baidu Søk frøplanter utemøbler mer foretrukket.

Hot Tags: Dekorative trebenker utendørs

Forespørsel

You Might Also Like