tilpasset sykkelstativ for utemøbler

Modell: BR55
Størrelse: Godta tilpasset
Materiale: Stål / galvanisert stål / rustfritt stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel merke
Emballasje: POlyfoam + multilags kraftpapir

Produktdetaljer

Vi er en produsent som ligger i Chongqing city og driver med design, produksjon og salg av borgerlige utstyr som utendørs parkbenker, søppelkasser, piknikbord og stoler, blomsterplanters, pullerter, sykkelstativer, pergola gjerde og andre offentlige fasiliteter over 14 år allerede.

Vanlige sykler

Generelt refererer til bilen, kjørestilling for å bøye bena stående, fordelen er høy komfort, lang sykling er ikke sliten. Ulempen er at den bøyde benstillingen ikke er lett å akselerere, og vanlige sykkeldeler bruker stort sett veldig vanlige deler, den er vanskelig å oppnå høy hastighet.

Navn

tilpasset sykkelstativ for utemøbler

MerkeArlau
Etterbehandlingutendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning
PakkingStandard eksportpakking
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd

BR07.jpg

ZT-BR23-4


Landeveissykkel

For bruk på jevn vegoverflate type, med jevn overflatemotstand er liten, utformingen av landeveissykler mer hensyn høyhastighets, ofte kan bruk redusere vindmotstanden til det buede håndtaket, begrense høyt trykk på lav motstand og høyt gir, og hjuldiameteren er større enn den generelle fjellklatrere, på grunn av rammen og tilbehøret trenger ikke være som en terrengsykkel trenger å styrke, så vekten er lettere, sykle ofte på motorveien når effektiviteten er veldig høy. Veibilen er den mest elegante sykkel fordi rammen ikke er forsterket og bruker ofte en enkel og effektiv diamantdesign.


Hot Tags: tilpasset sykkelstativ for utemøbler

Forespørsel

You Might Also Like