kommersiell sykkel parkering rack

Modell : BR52
Størrelse: 400 * 400 * 600mm
Materiale :Stål/Galvanisert stål/Tre
Etterbehandling: Sink rik primer + utendørs pulverlakk
Pulver merke : DuPont/Akzo Nobel merkevare
Pakking: POlyfoam + flerlags kraftpapir

Produktdetaljer

Vi er en produsent som ligger i Chongqing by og engasjert i å designe, produsere og selge samfunnsutstyr som utendørs park benker, søppelkasser, piknik bord og stoler, blomsterplantere, pullerter, sykkelstativer, pergola gjerde og andre offentlige fasiliteter over 14 år allerede.


Vi trekker på vellykket produksjons- og ledelseserfaring med over 14 år, bringer inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storskala produksjonsevne i dag.

Våre produkter med forseggjort og unik design, miljøråvarer og spesiell antiseptisk behandling har svært sterk værbestandighet og lang levetid.

5. Kjede: Kjedet, også kjent som bilkjede, rullekjede, er installert på tilkoblingshjulet og svinghjulet. Effekten er å overføre pedalkraft fra kranken og tannhjulet til svinghjulet og bakhjulet, og kjøre sykkelen fremover.navn

Rustfritt stål sykkelstativ

MerkeArlau (andre)
Etterbehandlingutendørs pulverlakk (Akzo Nobel)/wiredrawing
PakkingStandard eksport pakking
MonteringsmetodeFlensoverflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd

Vri styret og gaffelen, kan gjøre forhjulet endre retning, spilte en styrende rolle i sykkelen. I tillegg kan også spille rollen som å kontrollere sykkelturen.

Kraften på den fremringte gaffelen er en cantilever bjelke, så den fremringte gaffelen må ha nok styrke og andre egenskaper.

Hot Tags: kommersiell sykkel parkering rack

Forespørsel

You Might Also Like