Utendørs sykkelstativ

Modell: BR18
Størrelse: 1420 * 785 * 785mm
Materiale: Stål / galvanisert stål / rustfritt stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel merke
Emballasje: POlyfoam + multilags kraftpapir

Produktdetaljer

Vi trekker frem vellykket produksjons- og ledererfaring med over 14 år, henter inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storstilt produksjonsevne for tiden.

Og vi har forskjellige antiseptiske behandlingsteknologier for ståloverflaten.

Våre produkter med forseggjort og unik design, miljømessige råvarer og spesiell antiseptisk behandling har veldig sterk værbestandighet og lang levetid.

Stivhet, styrke og vekt

Styrke og stivhet er ofte feil to egenskaper, for å løse forskjellen mellom forskjellige materialrammer, er det nødvendig å finne ut forskjellen mellom disse to egenskapene. Anta at den ene enden av en metallstang er festet til klemmen og den andre enden er vektet slik at metallstangen bøyes midlertidig.

Navn

Utendørs sykkelstativ

MerkeArlau
Etterbehandlingutendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning
PakkingStandard eksportpakking
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd

BR18-1

Når vekten fjernes, vender metallstangen øyeblikkelig tilbake til sin opprinnelige form. Den samme vekten som brukes på forskjellige materialer resulterer i forskjellige bøyningsgrader, som kalles stivhet. Antar også at vekten i den andre enden av metallstangen er tung nok til å gi metallstangen permanent. Det vil si at når vekten fjernes, bøyer metallstangen fortsatt og unnlater å gi seg til sin opprinnelige posisjon, kjent som utbytte. Kraften som får et materiale til å gi varierer fra materiale til materiale, og dette kalles styrke.

Hot Tags: Utendørs sykkelstativ

Forespørsel

You Might Also Like