galvanisert sykkelparkeringsstativ

Modell: BR62
Størrelse: 630 * D48 * 900mm
Materiale: Stål / galvanisert stål / rustfritt stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel merke
Emballasje: Polyfoam + multilags kraftpapir

Produktdetaljer

Vi er en produsent som ligger i Chongqing by og driver med design, produksjon og salg av borgerutstyr som utendørs parkbenker, søppelkasser, piknikbord og stoler, blomsterplanters, pullerter, sykkelstativer, pergola gjerde og andre offentlige fasiliteter over 14 år allerede.


Vi trekker frem vellykket produksjons- og ledererfaring med over 14 år, henter inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storstilt produksjonsevne for tiden.

Død flygende sykkel

Den døde flysykkelen stammer fra banesykkelen. Svinghjulet er fast, som kan brukes til å gå fremover og gå bakover. Etter det bruker noen andre slags sykkelentusiaster den forlatte banesykkelen som et arbeidsmiddel. Disse egenskapene gjorde den populær blant syklister i land som Storbritannia og USA og ble en gatekultur

Navn

galvanisert sykkelparkeringsstativ

MerkeArlau
Etterbehandlingutendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning
PakkingStandard eksportpakking
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd

.Mejor sykkelmerker har også fulgt opp, utviklet og promotert den døde flysykkelen, gjort den populær blant publikum og blitt den mest populære sykkelmodellen i byen. Rene flyvende biler krever en viss mengde teknologi og er farlige, så produktene utviklet av disse produsentene er både dødflygende og liveflygende, og utstyrt med bremser for å sikre sikkerhet.

Hot Tags: galvanisert sykkelparkeringsstativ

Forespørsel

You Might Also Like