Velg

- Nov 29, 2016-

Først bestemme hvor stor er området spiseområdet, enten i spesiell restaurant er i stuen, studien har også restaurant, først bestemme spisesalen som kan være okkupert den største området.

Andre kan velges i henhold til den generelle stilen i rommet. Luksuriøse soverom hvis det er renovert, tabellen velger du stilen, som europeisk stil klassisk stil. Hvis rommet understreker enkelhet, kan du vurdere å kjøpe et glass topp ren stil. I tillegg tabellen gamle ikke nødvendigvis har å kaste i dagens vekt på naturlig stil trend, hvis du eier en vintage solid tre spisebord, du kan sette den inn i det nye huset, bare dekket med en farge koordinert duk med renovering, og en elegant.

Tabellfigur på hjem atmosfære hadde noen innvirkning. Avlangt spisestuebord er mer egnet for større partier og runde bord føler mer demokratisk atmosfære. ikke styre skrivebordet, som en "komma" figur er mer egnet for bruk i to små, varm og naturlig mens folding stil, enn fast og fleksible å bruke.

Tabeller er spesielt nødvendig kontrast. Noen sier at tabellen er en Tillat deg å dress opp modellen. For å vise sin unike stil, kan du velge forskjellige klut, viser ren Lin klut en tradisjonell smak, lyse duker kan være en lystig og livlig atmosfære. I tillegg tabellen ovenfor med riktig belysning, både mennesker nyte mat "farge" i USA, men også skaper en sjarmerende atmosfære. Dressing tabell og familie og venner til å nyte en matlaging middag, tykk og alt i ett.