Grunner for kundene å erstatte tre med plast tre

- Sep 11, 2020-

Wood Utendørs benk, tre søppelbøtte, trebord og stol krever at kundene velger plasttrematerialer

Fordeler med tre plast kompositter (WPC)


1. Vanntett og fuktsikker. Det kan løse problemet med at treprodukter er enkle å råtne, utvide og deformere etter å ha absorbert fuktighet i fuktig og vannmiljø. Den kan brukes i miljøet der tradisjonelle treprodukter ikke kan brukes.

2. Insekt- og termittbevis, eliminerer effektivt insektforstyrrelser og forlenger levetiden.

3. Det er mange farger å velge mellom. Det har ikke bare naturlig treaktighet og tre tekstur, men kan også tilpasse fargen i henhold til din egen personlighet

4. Sterk plastisitet, kan være veldig enkelt å oppnå personlig modellering, fullt ut reflektere personlighetsstilen.

5. Høy miljøvern, forurensningsfri, forurensningsfri, resirkulerbar. Produktet inneholder ikke benzen, formaldehydinnholdet er 0,2, som er lavere enn EO-standarden. Det er en europeisk miljøvernstandard. Den kan resirkuleres. Det kan spare treforbruk sterkt. Den er egnet for den nasjonale politikken for bærekraftig utvikling og gagner samfunnet.

6. Høy brannmotstand. Det kan effektivt flammehemmende, brannvurdering opp til B1 nivå, selvslukning i tilfelle brann, ingen giftig gass produsert.

7. Det kan bestilles, planlegges, sagisk, boret og males.

8. Enkel installasjon, praktisk konstruksjon, ikke behov for komplisert konstruksjonsteknologi, noe som sparer installasjonstid og kostnader.

9. Ingen sprekk, ingen utvidelse, ingen deformasjon, ingen vedlikehold og vedlikehold, lett å rengjøre, spare kostnadene for senere reparasjon og vedlikehold.

10. Lydabsorpsjonseffekten er god og energisparingen er god. Den innendørs energisparing er opptil 30%.

                                                       


                                                  WPC for Papirkurv


                                          


WPC for utendørs benker


                                              WPC for bord og stolSelskapet produserer hovedsakelig treningsutstyr, utendørs bord, stoler, benk, blomsterpotter, søppelkasser og andre utendørs offentlige fasiliteter


Velkommen til å kontakte oss

Yalou venter på deg