Bike Racks lettere, sterkere, mer komfortabel og mer strømlinjeformet

- Jun 22, 2017-

Sykkel i forhold til bilen er bekymret, er produktutvidelsen og tillegget. Når vi ble stasjonert på en utendørs tur, ville en sykkel som følger med campingvognen gi oss mer moro. Spesielt med familien som vandrer i det vakre landskapet, se avund av andre øyne, tenk på USA.

Kjørte bilen å reise, med sykkelens oppgave, naturlig til sykkelrammen. Så, hvordan å velge en egnet bil sykkel ramme det? Beijing Hengsheng Reid Trading Co, Ltd Mr. Lee mener at valget av bil sykkel ramme må vurdere følgende aspekter:

1, i henhold til typen valg av Bike Racks type

RV sykkelramme, underfrontenhet og bakre enhet, forskjellig fra bilen montert på taket. Blant dem kan den selvdrevne bilen bare velge etter stenten; tilhengerbil, delt inn i to typer utstyr, en er installert foran A-strålen på sykkelrammen, den andre er montert på baksiden av sykkelrammen.

2, bestem antall lasting sykler

RV sykkelramme kan vanligvis lastes med to sykler, gjennom kjøp av tilbehør alene, kan utvides til 3-4 sykler. Men av sikkerhetshensyn er den generelle installasjonen av to sykkelrammer nok å bruke.

3, ifølge installasjonsstedet for å bestemme den spesifikke modellen

Selvdrevet bil

Selvdrevet bil kan bare installeres på baksiden, det er bemerkelsesverdig at installasjonsposisjonen bak kroppen vil forstyrre annet utstyr. Vanligvis av sikkerhetsgrunner er sykkelrammen montert på baksiden av midtposisjonen, hvis baksiden av døren eller stigen, velg bare høyre side av sylinderrammens montering, hvis ryggen uten dør uten dør stige, sykkelstativene og deretter vurdere om det er et vindu på baksiden, hvis det ikke er noe vindu, kan du velge å installere en lengre sykkelstativ.

Hvis baksiden av vinduet, bør vi unngå vinduene, velg en kortere installasjon av sykkelrammen.

Trailerbil

Hvis den fremre delen av ikke-forstyrrelser, den foreslåtte installasjonen til den fremre A-formede strålen over.

Når rammen vil bli sammenlignet med krigerkniv, er kniv livet til krigere, og rammen er sykkelen på sykkelen! Derfor forståelsen av rammen inn i sykkeloppføringen og kjøp av det første kapitlet. Den ideelle rammen legger vekt på lett vekt, styrke nok, god stivhet, god prosesseringskvalitet og egnet for rytterens geometriske vinkelutførelse, vi kan se mye kunnskap om rammen!

Ønsker du å kjøpe en bil? Vet du hvordan du velger din egen ramme? I tillegg til deres egne behov og bruksområder etter eget valg for bilrammen, vil valget av forskjellige materialer påvirke rammens vekt, stivhet, styrke, rideopplevelse, utseende og pris. I de siste årene er veldig populær karbonfiberbil, mange mennesker uvitende om de populære og bruker store penger til å kjøpe karbonbil, men understreket at den dyre fiberen er virkelig den beste, den mest passende rammen? For å bryte myten av materialet, må vi først forstå egenskapene til ulike rammematerialer og deres fordeler og ulemper ved sammenligning.

Ramme-materialet fra det tidligste krommolybdenstål, utviklet til aluminiumslegering, og deretter bruken av komposittmaterialer som karbonfiber, er det andre skandiumlegeringer, magnesiumlegering, titanlegering, industrien fortsetter å utvikle ny materiellformel for å forbedre rør og strukturelle design evner Og nyskapende prosesseringsteknologi, bare for å gjøre rammen lettere, sterkere, mer komfortabel og mer strømlinjeformet og vakker. Tetthet er en av de viktigste faktorene for å bestemme vekten av rammen, jo lavere tetthet, sykkelstativ lysere rammen kan gjøres, tettheten av krom molybden stål er 7,9, aluminiumslegeringen er 2,6-2,9, titan 4,5 , titanlegeringen 4.3-5.1, Material 1.6, magnesiumlegering 1.7, som kan sees krommolybdenstål med høyeste tetthet, lavest karbonfiberkompositt. Men i tillegg til vekten av rammen, men også å vurdere strekkstyrken, elastisitetskoeffisienten, så selv om tettheten er lav, men ikke nok styrke.

Generelt er stivhetens stivhet bestemt av materialets elastiske modulus, elasticitetskoeffisienten til stålet er 30, aluminium er 10-11 og titan 15-16,5. Derfor, når rørdiameteren og veggtykkelsen er den samme, er stivheten til aluminiumsrammen bare stålramme. En tredjedel av stivheten til titanrammen er bare halvparten av stålrammen. Rammefasthet bestemmes av materialets styrke, utbyttestyrken og kvaliteten på rammepiret, varmebehandlingsprosessen og legeringsblandingen har et godt forhold. Aluminium utfellingspunkt bare 11-59, titan 40-120, stål 46-162, sammenlignet med aluminium er mer skjøre og sårbare. I selve utformingen vil hver ramme av rørdiameteren bestemme størrelsen på rammens stivhet, styrke og vekt. Bike Racks rørveggtykkelse vil også påvirke rammens styrke og vekt. Noen av de mest hensiktsmessige utformingen av rammen på noen steder understreker stiv, noen steder til styrke, noen steder for å sjokkere, den må være i forskjellige funksjonelle krav til nettstedet med riktig materiale, og kombinasjonen av ulike materialeteknologi er også en stor test.