Støpte aluminiumsbord og stoler

- Jun 04, 2020-

Som de viktigste utendørs fritidsfasilitetene har utemøbler også vokst opp med utviklingen av friluftsliv. I utvalget av utemøbler er det mest holdbare, korrosjonsbestandig og annet best. Når det støpte aluminiumsbordet og stolen i støpt aluminiumserien er å foretrekke, kalles det også de mest holdbare utemøblene, det mest holdbare støpte aluminiumsbordet og stolen. Det kalles også de mest holdbare utemøbler, det mest holdbare bord og stol i støpt aluminium i utviklede land. Home har utviklet seg veldig modent. Det såkalte støpte aluminium er i ferd med å støpe aluminium, med høykvalitetsaluminium som råstoff, ved å bruke den tradisjonelle prosessen, engangsstøping.

7

Det støpte aluminiumsbordet og -stolen er ikke så lett som aluminiumslegering, og heller ikke like lett å skrelle som massivtre bord og stoler. Det er et solid design. Det ser ikke bare tungt og stabilt ut, men gir også mennesker en edel atmosfære. Hvis den plasseres utendørs, vil det ikke være noe problem i et tiår eller to, så holdbarheten er den første innen utemøbler. Naturligvis bestemmer egenskapene til det støpte aluminiumsbordet og stolen også holdbarheten. Det vant' det vil ikke være for mange stilendringer, men det kan sies at det tilhører en relativt avansert produktkategori. Generelt er det flere klubber og private villaer som bruker den.


Selskapet produserer hovedsakelig treningsutstyr, utebord, stoler, benk blomsterbokser, søppeldunker og andre offentlige utendørs fasiliteter


Velkommen til å kontakte oss
Yalou venter på deg