Hjem utvalg

- Nov 29, 2016-

1, prøve å velge rustfritt stål og bambus materialer.

Litt søppel på markedet i dag på grunn av plast materiale kildene er ikke klare, kan ta noen radioaktive eller skadelige flyktige forbindelser, er det noen helserisiko, og rustfritt stål og bambus ikke bare få slike problemer, er lett å rengjøre. I tillegg kan mindre søppel, oppfordrer folk til å ta ut søpla, reduserer av bakterier.

2, hjemme der var to søppelskuret er tilstrekkelig.

Søppel tar opp mye plass, og øke andelen forurensning, felles kjøkken, stue. Toalett toalettet spyle funksjonen bedre, toalettpapir kan brukes direkte etter vannet vasket bort, trenger ikke å sette papirkurven. Hvis du finner det ubehagelig, kan du sette en liten søppelkurv med et lokk. Søppel kan også settes på plass bedre ventilasjon, for å spre avfall lukt.

3, kjøkken søppel kan best ta dekning.

Det er på markedet med lokk og to hyller uten dekning. Kjøkken søppel med fuktighet, lett å lukte, fortrinnsvis med lokk. Kaste søppel i bin avløpet vann før, stemning ledig å forsegle. Søppel kanne med lokk, sette noen tørr, luktfri avfall egnet for soverom og stue. Tørr avfall i avfall batteriene, avfall lysrør, kaste sølv termometer, utløpt medisiner og andre farlig avfall, trenger-pakking og tetning.

4, renset.

Fordi søppelsekker vil skade og forurense papirkurven, anbefales det at beste rengjort en gang om dagen. Rengjøring børste sprekk pensel, fortrinnsvis med 84 desinfiserende eliminering av HIV, siste skylling tørr.