Hvor viktig spiller blomsterkassen i urban konstruksjon

- Dec 07, 2017-

Road blomsterkasse: armert betong som det viktigste råmaterialet å legge til andre; blomsterkasse, med naturlig livlig ytelse, til kulturelt torg, parker, bolig vitalitet; beskyttelse av jordens begrensede skogsressurser er å beskytte den menneskelige overlevelse av hjemmet; i byen Greening, en rekke vanlig brukte urte blomster å lage en rekke blomster dammer;

1, blomster dammen: fra torv, blomster og andre komponenter med et visst mønster av bilde; blomster og blomster dammer, integrerte blomster dammer;

2. Lawn Flower Dam: En godt trimmet og uniform plen, en liten margin;

3. Integrert blomsterdam;: begge i blomsterdammet.


Road blomsterkasse: Forsterket betong som det viktigste råmaterialet for å legge til annet lettbenet materiale fra kondens. Med farge, tekstur og realistisk; Varig; Vedlikeholdsfri; anti-tyveri, etc., med det naturlige miljøet er veldig harmonisk. Imitasjon treimitasjon stein landskap produkter ikke bare møte landskapsarbeid fasiliteter eller friluftsliv produkter, praktiske funksjoner og forskjønne miljøet, vant brukerens favoritt.

Blomsterkasser med naturlig livlig ytelse, til Kulturplein, parker, boliger legger til en sterk kunstnerisk atmosfære.

Beskytte de begrensede skogressursene på planeten er hjemlandet for beskyttelse av menneskeheten. Imitasjon tre serier av landskapsprodukter som en ny type økologiske landskapsprodukter, dets anvendelse og fremme av vår miljøvern, værne om naturen til den faktiske handlingen.

I urbane skogsplantering brukes en rekke urteblomster ofte til å lage forskjellige blomsterdekor, blomsterbed, blomsterbed, blomsterbed, blomsterkasser og lignende. De er en levende blomstergruppe dekorasjon mønster. Multi-layout i parkene, veikryssene, veien plaza, før hovedbygningene og boulevarder, flodbredden og andre naturskjønne synlinjer, spiller en dekorativ rolle. På den aktive atmosfæren er opplyst folks tanker og følelser av stor betydning.