Hvordan velge Hotel Trash Bins Trash Cans?

- Mar 24, 2017-

Hvordan velge et passende hotell søppel bokser søppelkasser?

Det finnes en rekke søppelkasser på markedet. Når du kjøper søppel, vet du at den grunnleggende produksjonen av søppelet kan være vanlig, og de forskjellige typer søppelkasser brukes på forskjellige steder.


Nå er søppelet på markedet generelt delt inn i: Maling av rustfritt stål (også kalt sprøyte), FRP-søppelbøtte (sub-uorganisk og organisk), plast søppel, grønnbrett, søppelbøtte, støpejern Trash bin , støpte aluminiumsrullbeholdere og så videre. Disse typer søppel kan plasseres utenfor hotellets lobby eller ute, fordi materialet ikke er redd for at solen ikke er redd for regn.


Vanligvis brukt plast søppel bokser: bruk av stor injeksjon molding maskin mold produksjon av søpla, generelt i samsvar med de tre små og mellomstore modeller for å klassifisere. Det er verdt å nevne at det naturlig kan være å skille kvaliteten på plastskuffen, det kan være bra eller dårlig. Hvis plastpartiklene ikke er dopet med avfallspapir, men bruk av rå plast, må kvaliteten være veldig god. Deretter ser vi på strukturen til søppelkassen, hvis traileren søppelbøtte langs tønnen blir tykkere, bak rutenettet til det beste, positivt for å styrke linjen, bunnen for å installere neglelakk og så videre.
Hvordan velge en god plast søppel på kjøpstidspunktet? I kjøpet for å prøve å velge fargen på søppel, som gul, lyseblå og så videre. Disse fargene er ikke godt dopet i det sekundære materialet. Og legg dem inn i hotellets lobby trapper vil være veldig vakker.