Slik rengjør og vedlikeholder rottingmøbler

- Dec 08, 2017-

Bench Stoler, er en god partner i livet, arbeid og studier, vi vil bruke den. Mange typer stoler (som kontorstoler, gyngestoler, stoler, etc.), materialet er også forskjellig (for eksempel maske, plast, massivt tre, etc.). Blant dem dukkete stolpen dukket opp veldig tidlig, og fulgte tempoet i tiden i kontinuerlig forbedring, sin unike naturlige stil erobret mange forbrukere. Så solskinn 365 møbler Xiaobian si cane stol fritid stol hvordan å rengjøre det?

Cane stol er vevd med planter, rattan stoler, rotting stol lys og sjenerøs, rotan komplisert sammenflettet, både den gamle stilen i Sørøst-Asia, men også moderne mote. Rattan stol kan plasseres innendørs, det er naturlig vind, kan bringe deg tilbake til naturen, spesielt i byens støyende, raske mennesker i livet, kan du gjøre livet ditt mer komfortabelt, hjemme kan være i nær kontakt med naturen; Vintagestol kan også plasseres utendørs, veving av den fine produksjonsprosessen, med hagen designhage, det kan sies er en poetisk følelse. Vel, en så vakker kurvstol, det er veldig nødvendig å ha en skikkelig stokkens vedlikeholdsmetode.

Cane stol i produksjonsprosessen, flott, eller til og med en manifestasjon av kunst. Så, slik en vakker og naturlig atmosfære av kurvstol, det kan gjøre det varig, mester en bedre cane stol vedlikeholdsmetode er konge. Vedlikehold av kurvstoler kan forlenge livet, men det har alltid vært i livet ditt, som den nye, langvarige sjarmen. Ned, vi kommer fra fire aspekter for å forstå i detalj kunnskapen om rattan stol vedlikehold.

Vedlikehold av kurvstol: Vedlikehold av kurvstol. Nevnt ovenfor, cane stol kjekk i utseende, håndlaget kunstneri. Men det er fortsatt lang tid det blir skittent, så det vanlige kurvstolens vedlikehold, vær oppmerksom på rengjøringsproblemer. Først av alt, kan vi bruke litt lett salttørke kurvstol, spille en herdet effekt. For oss er kurvstol grå et vaskeproblem, det spiller ingen rolle, Shenzhen kontormøbler Xiaobian her for våpen. Vi kan bruke en myk, fuktig klut for å rengjøre flettet stol. Hvis støvet mellom kurvstolene kan rengjøres med pensel eller støvsuger, må du ikke bruke rengjøringsmiddel eller oppløsningsmiddel til å tørke kurvstolen. Bruk aldri rent vann For å rengjøre, slik at du ikke mister fleksibiliteten og glanspottestolen. Til slutt, vedlikehold av rottestolen rengjøring, husk å huske at etter tørking med en fuktig klut, tørk med en tørr klut, fordi rottestolen svarer til treet lett fuktig, vær oppmerksom på rotting stol vedlikehold.

Vedlikehold av kurvstol 2: Vedlikehold av kurvstoler for å unngå direkte sollys eller eksponering for varme, brann. Wicker stol svarer til treprodukter, vanligvis i bruk eller lagring, borte fra en varmekilde, varme, slik at de ikke blir antent, og ikke lenge plassert i en direkte solrottrotanestol for å unngå kurvstolform deformasjon, sprekker eller det er løs situasjon. Cane stol vedlikehold for å unngå direkte sollys er et objektivt problem som ikke kan ignoreres, fordi en lang stund direkte sollys vil gjøre den hvite kurvstol gul, brun rød, lyse stokkestol delvis fade, sollys i UV vil gjøre kurvstolens degenerasjon Crisp , reduser levetiden. Kan ønske å bruke hvite gardiner skilt, både i direkte sollys, men også spille en fantastisk effekt. Derfor bør vi også være oppmerksom på disse problemene ved vedlikehold av kurvstoler.

Rettestolen vedlikeholdsmetoder tre: Wicker stol vedlikeholdsventilasjon. Kane stol tverrsnitt dekket med fint kateter, så kurvstol for å absorbere litt vann, hvis disse fuktighet til en viss grad vil det være myk, løs struktur, flat sagging, utsatt for mugg. Så husk å rengjøre kurvstolen sist tørr med en tørr klut. For det andre er vedlikeholdsventilasjon av kurvstoler også mer kritisk, spesielt i den sørlige regntiden, er vaktstolens vedlikeholdsventilasjon spesielt viktig. Vi rengjør kurvstolen, hvis du tror tørr med en fuktig klut er svært plagsom, kan du også flytte kurvstolen til å ha et sted å bruke hårstil, unngå direkte eksponering for solen er ikke direkte eksponering, fordi dette bare kan spille Den motsatte effekten, som resulterer i deformasjon eller til og med brudd.

Wicker stol vedlikehold metoder fire: kurvstol vedlikehold møll-spist. Når stokken er funnet i de lokale moth-eaten skiltene, kan du bruke pepper nudler eller pepper nudler for vedlikehold av insekter moth-spist, men også ingen skade på kurvstol. Cane stol vedlikehold møll-spist, den spesifikke metoden er halv og to halvdeler av salt og stek sammen, knust, og deretter inn i hullet, og deretter pakket med plastfolie eller liten plastpose, gjør lukten ikke mer ventilasjon. Det samme gjelder for bruk av nudler. 24 timer senere, løs plastplaten, vask overflaten med kokende vann lokalt, prøv å drepe resterende borer. Det siste trinnet med kurvstolens vedlikeholdsmoth-spist, er å bruke et mykt håndkle for å tørke, for å hindre insektsangrep.