Innendørs søppelbøtte maskinvare Mer, mer fullstendig funksjon

- Jul 04, 2017-

Innendørs søppelbøtte sammenlignet med utendørs søppelbeholdere kan mer oppmerksomhet på detaljer, mer raffinert. Ulike utendørs søppel kan bare være en enkel bøtte pluss lokk, Innendørs søppelbøtte med mer maskinvare, mer komplett funksjon. Fra følgende seksjoner kan ses.

1, topp

Topplokket kan åpnes og reverseres 180 grader for å vende, så lett å komme opp med søppel i liner, lett å dumpe søppel. I designen er designets topputseende fint, og har også et askebeger for å lette røykere. Sigarettskudd kan også være en enhetlig sentralisert behandling, vil ikke forårsake andre søppelforbrenninger og andre risikoer. Dette er ikke bare for å beskytte miljøet, men også for å beskytte sikkerheten.

2, legg munnen

Søppel er ofte en firkantet form av munnen, noe som gir følelsen av mer tredimensjonal, men også for å lette det nøyaktige søppelet i søppelet. Dette vil redusere søppel- og søppelkontaktportkontakt, søppel vil bli renere, opprydding blir lettere. Den generelle følelsen av å gi folk vil være mer behagelig.

3, bunnen

Bunnen av søppelet for å bli med i den sterke gluten, noe som gjør tønnehuset mer solid, i stand til å motstå det meste av trykket. Det er fire ekspansjonsskruer som gjør at søppelet kan koble til bakken. På denne måten kan søppelet være sikrere og sikrere.

4, små deler

Papirkurven har en universell triangulær lås. Så lenge nøkkelen ved låsen forsiktig inn i trykket, kan til venstre og høyre rotasjon åpne døren.

Papirkurven kan settes overalt, plassert i riktig posisjon, noe av søppelbøttene på grunn av feil sted, men enkelte steder konsentrert, noen steder sjelden, eller nei, som noen garasjer rundt, er relativt sjeldne.

Det er forskjellige steder å designe søppelet, det er urimelig, tildelingen er ikke løst, kan også være to dager før samme sted, to dager senere forsvant, noen lokalbefolkning mye søppel naturlig mer, men søppel Kast søplaen er for liten, lett å kaste til bakken eller ute, det er kapasitet er for lite, noe som resulterer i søppeldekselet er fullt av søppel.

Derfor bør det være flere mennesker, bør plasseres mer søppel, og få personer kan være mindre litt mindre