Innendørs søppelbøtte Hjelp til å forbedre sanitærforhold

- Aug 14, 2017-

Innendørs søppelbøtte bidrar til å forbedre miljøhygiene og redusere forekomst og utbredelse av sykdom. Innendørs søppelbøssene beskytter mye søppel mot riktig håndtering, og det er ingen fast avfall som flyr. Søppelstøping er tilbøyelig til å produsere bakterier og noen giftige gasser, og til og med produsere epidemisk spredning av sykdommen. Så søppelet i søppelet må rengjøres og desinfiseres for å unngå fremveksten av dette fenomenet.

Søppel hjelper også med å optimalisere integrasjonen og resirkuleringen av ressursene. Nå er byen satt for å sortere søppelkolleksjonen. Resirkulerbart søppel i Innfyllingsplassen blir resirkulert. For eksempel gjenvinning av avfallspapir, som bidrar til beskyttelse av miljøet, men også bidrar til en rasjonell utvikling og utnyttelse av treressurser.

Søppel er menneskene som bor i "filth" -beholderen. Søppel er en brytning av sosial kultur.

Innendørs søppelbøtte deles inn i offentlige innendørs søppelbøtter og husholdningsbruk. I form av søppel kan deles inn i separate innendørs søppelbøtter og klassifisert innendørs søppelbøtte. Behandlingsmaterialer kan deles inn i plast Innendørs søppelbøtter, rustfritt stål søppel, keramisk søppel, tre søppel, sement søppel og masse Innendørs søppelbøller og så videre. På åpen måte å åpne, åpne dekseletype, stemplet åpen deksel, induksjon (infrarød) og så videre.

Innendørs søppel sammenlignet med utendørs Innendørs søppelbøtte være mer oppmerksomhet på detaljer, mer raffinert. Forskjellig fra utendørs Innendørs søppelbøtte er bare en enkel bøtte pluss lokk, innendørs søppel med mer maskinvare, mer fullstendig funksjon. Fra følgende deler kan ses.

1, topp

Øverst på lokket kan åpnes og reverseres 180 grader for å vende, så lett å komme opp med søppel i liner for å lette dumping av søppel. I designen, toppen av designen av utseendet på fint, og har også et askebeger for å lette røykere. Sigarettskudd kan også være en enhetlig sentralisert behandling, vil ikke forårsake andre søppelforbrenninger og andre risikoer. Dette er ikke bare for å beskytte miljøet, men også for å beskytte sikkerheten.

2, legg munnen

Søppel er ofte en firkantet form av munnen, noe som gir følelsen av mer tredimensjonal, men også for å lette det nøyaktige søppelet i søppelet. Dette vil redusere søppel- og søppelkontaktportkontakt, søppel vil bli renere, opprydding blir lettere. Den generelle følelsen vil være mer behagelig.

3, bunnen

Bunnen av søppelet for å bli med i den sterke gluten, noe som gjør tønnehuset mer solid, i stand til å motstå det meste av trykket. Det er fire ekspansjonsskruer som gjør at søppelet kan koble til bakken. På denne måten er Innfyllingsbøtten tryggere og tryggere.

4, små deler

Innlegget har en universell triangulær lås. Så lenge nøkkelen ved låsen forsiktig inn i trykket, kan til venstre og høyre rotasjon åpne døren.