Fritidsstoler - Boligforsyningsfondet Sanitærarbeidere kan også nyte dette året

- Feb 23, 2017-

Fra begynnelsen av året kan Guangzhou-sanitærarbeidere nyte fordelene ved boligforsikringsfondet, dette programmet ved Urban Management Bureau og bolig sikkerhetsavdelingen bestemte seg for å studere. Programmet tillater sanitærarbeidere å nyte noen av de sosiale fordelene. Samtidig vil velferden til Guangzhou-sanitærarbeidere også bli en modell av de store byene landsomfattende, sanitærarbeidere velferd, i et steg opp.

Ifølge Urban Management Bureau og byhuset Security Department besluttet å studere, i henhold til de ulike typer sanitærarbeidere, innføring av ulike retningslinjer for grunnlag av lønnsstandarder, vil dagens 3-5 yuan / dag miljø post godtgjørelsen bli justeres. Samtidig utstedt en "på den videre beskyttelse av de legitime rettighetene og interessene til sanitærarbeidere forsøker å forbedre nivået av bystyring (Draft)". Klart framstiller sanitærarbeidere fryse for å henvise til minimumslønnene for ansatte på mer enn ti prosent. Samtidig krever gjennomføring av sosial forsikring. Boligforsikringsfond og sanitærarbeidere for å sikre retten til hvile og ferie. Utsikten over kunngjøringen, i størst mulig grad for å beskytte miljøarbeidernes interesser.

Utkast til klare, sosiale sikkerhetsaspekter. I henhold til bestemmelsene i arbeidskontraktssystemet for sanitærarbeidere å betale trygdeavgift (alderssikkerhet, medisinsk sikkerhet og arbeidsledighetssikkerhet, industrisikkerhet og barneforsikring), skal utbetalingsbasisgarantien ikke være mindre enn minimumsbetalingsbasisavdelingen bestemt hvert år. I mer enn seks måneders kontinuerlig arbeid i sanitetsarbeidskontrakten betaler ansatte boligforsikringsfond for å betale grunnlønns spesifikasjonene ikke skal være lavere enn 5% i tillegg for å sikre at sanitærarbeidere skal hvile, for bedre helgskift eller Gjennomføring av helligdager, hviledag overtidslønn.

Synspunktet om grunnlønn Ti prosent av lønnene fra staten er ansvarlig for byens sanitære de fleste tilhører outsourcing serviceselskapet, for å gjøre lønnene til sanitærarbeidere bedre, mens ikke til outsourcing serviceselskapet i lønn i dette barnet har press, kommunens regjering bestemte seg for å øke ti prosent av kommunen.

Samtidig, Urban Management Bureau of sanitære avdeling kalt for outsourcing tjenester selskap relatert, kan fremmes i behandlingen av sanitærarbeidere, samtidig, i henhold til anbudet krav til gjennomføring av sanitærarbeidere nyte behandling. Den ansvarlige personen sa: Denne oppfatningen er utført, så jeg kan betale byens sanitetsarbeidere ledet landet. Samtidig også til landets arbeidstjeneste selskap for å lede sanitærarbeidere.

Mange sanitærarbeidere til å høre på implementeringen av utsikten, veldig spent, leide et hus i mange år, problemet kan løses, mens lønnene deres kan forbedres.