Fritidsstoler, Fritidsstoler i Chongqing - Fritidsstoler kan ikke kjøpes i henhold til lokale forhold

- Mar 27, 2017-

Faktisk er kjøpet av fritidsstolen en kunst, fritidsstolen produkt stil, kan deles inn i: fra forskjellige stiler av europeisk stil, kinesisk stil og moderne minimalistisk stil, eller med kreative fritidstoler, fra materialet kan deles inn i: rustfritt stål stol, fritid stol, tre stol, plast stol. Så kjøp en stol er en kunst, ulike miljøkrav er ikke det samme, for eksempel parkstoler, mest etterspørselsmaterialer generelt for tre og jern eller stål, har ingen sett utendørs parkstoler å bruke plast? Så innendørs lenestoler, vil de fleste venner velge rustfritt stål og plastmateriale. I dag, vil Lou bin fritid stol produsenter lære deg hvordan du velger lokal fritid stol.

Ved kjøp av fritidstoler bør vi ikke bare ta hensyn til innendørs- eller utendørsfaktorene, men også å ta hensyn til miljøfaktorene samt behovene til hele spekteret av utvikling. For eksempel, kystbyen, den høye tettheten av alkali, fritidslivet til stolen fritidstolen enn andre regioner som skal forkortes med halvparten, fordi alkalien av stolen fritidstolen og rustfritt stål fritid stol korrosjon er relativt sterk. Så i badeby fritid stol og plassert rustfritt stål stol er ikke et klokt valg, denne gangen kan vi vurdere utvalg av importert korrosjonsbeskyttende tre konserveringsmiddel og andre fjell camphor merbau, har dette miljøproblemet blitt løst helt.

For det andre: Vi må ta hensyn til miljøfaktorene i parken, for eksempel de små endringene i fritidsstoler, fritidstoler, fritidstoler uten ryggen. For eksempel, parken har generelt noen menneskeskapte bekker, designen er å slappe av, så strømmen er plassert ved siden av stolen, vi må vurdere å gi folk en følelse av avslapning, lytte til lyden av vann, ligger på Stolen i helgen for å slappe av kroppen din. På denne tiden plassert i bekken ved siden av baksiden av stolen er det mer egnet for fritidsstolen.

Tredje: I sin egen private hage, vil du skape en komfortabel og pålitelig samtidig, en sterk følelse av skjønnhet i fritidsstolen, så er den europeiske stil lenestol den mest hensiktsmessige. Europeiske fritidstoler i armlenet og stolbenet er veldig vakkert sted å håndtere kravene til den private hagen. Selvfølgelig, dette avhenger også av situasjonen vi gir deg, gjør den beste anbefalingen.

Ulike scenarier, ulike behov, du trenger ikke å bekymre deg for kjøp av fritidstoler, vi vil gjøre det beste og mest hensiktsmessige for deg å anbefale. En ny tjeneste for deg, Lou, omsorg for hjemmets tjenester og trygghet.