Parkbenker - Kan ikke være gratis å kjøpe, trenger å velge materiale og håndverk som lokale forhold!

- Mar 23, 2017-

Faktisk er valget av park benker også en kunst, fritidsbankene kan deles inn i forskjellige stiler: europeisk stil, kinesisk stil og moderne enkel stil, eller med kreative fritidsstoler, fra materialet kan deles for: stål fritid stoler, rustfritt stål fritid stoler, massivt tre fritid stoler, plast fritid stoler. Så valget av fritidstoler er også en kunst, ulike miljøbehov er ikke det samme, for eksempel parkstolen, det meste av etterspørselen etter materialer er generelt massivt tre og støpejern eller stål flertall, ingen har sett utendørs park stol utvalg av plast Den så innendørs fritidsstolen, vil de fleste av vennene velge størstedelen av rustfritt stål og plastmaterialer. I dag, Yalu søppel casual stol produsenter å lære deg hvordan du velger i henhold til lokale forhold fritid stol.


Ved kjøp av fritidstoler når vi ikke bare tar hensyn til innendørs eller utendørs faktorer, men også å ta hensyn til miljøfaktorene og behovene til hele spekteret av utvikling. Slike kystbyer, dens høye alkaliske tetthet, bruken av fritidsstolen for stål, enn andre områder, skal reduseres med halvparten, fordi det alkaliske av fritidstoler i rustfritt stål og korrosjon i rustfritt stål er relativt sterk. Så sjøkanten plassert rustfritt stål fritid stoler og stål fritid stoler er et uklokt valg, denne gangen kan vi vurdere valget av import under anti-korrosjon fjell kamfer og ananas og andre konserverende tre, slik at miljøproblemer fullstendig løst.


For det andre: Miljøfaktorene i parken vi må ta hensyn til, for eksempel fritidstoler med noen små endringer, fritidsstoler, ingen fritidsstol. Slik som parken generelt har en rekke kunstige konstruksjoner av små bekker, disse designene er alle for å slappe av følelsen, deretter plassert i den lille strømmen ved siden av fritidsstolen, da må vi vurdere å gi folk følelsen av avslapning, lytting til vannstrømmen, ligge på fritidstolen over helgen til egen kropp avslappet. Denne gangen i den lille elven ved siden av baksetet er det mer egnet å passe.


For det tredje: I sin egen private hage ønsker du å skape en komfortabel og pålitelig mens den vakre og vakre fritidsstolen, så den europeiske stil fritidstolen den mest hensiktsmessige. Europeiske fritidstoler i håndlister og stoler hvor håndtaket er veldig vakkert, fullt egnet for private bakhage krav. Selvfølgelig må dette være basert på situasjonen vi gir deg, gjør den beste anbefalingen.
Ulike scener, ulike behov, du trenger ikke å bekymre deg for kjøp av fritidstoler, vi vil gjøre det beste for deg den mest hensiktsmessige anbefalingen. Yalu ny for din tjeneste, for din tjeneste hjemme, intim, trygghet.