Planter Forbedre hastigheten og kvaliteten på kunstig såing

- Oct 11, 2017-

Fremveksten av Planter, forbedre hastigheten og kvaliteten på kunstig såing, reduserer mengden arter som brukes til å redusere kostnadene ved en tredjedel, men i selve bruken av noen bønder for å reflektere bruken av planter er ikke ideell. Hva med planteren? Her fortelle deg om riktig bruk av Planter-poengene.

Hvordan bruke planter

Først, ifølge instruksjonene, planleggeren å installere og feilsøke, for å bruke de tekniske kravene.

For det andre, før planting bør først se på tomter, som størrelsen på landet, grunnformen, konsentrasjonen og tilgjengeligheten av hindringer, så vær oppmerksom på kvaliteten på arbeidet og for å sikre sikkerhet. Sett frø gjødsel på bakken passende sted, redusere mengden gjødsel, gjødsel tid, forbedre arbeidet effektivitet.

For det tredje, såningsmassen bør unngås i arbeidsturen for å stoppe, må stoppes for å forhindre fremveksten av plantematerialet "broken bar" fenomen, Planteren skal heves, en viss avstand tilbake, og deretter fortsette å så. Når planten senkes, vil den falle når traktoren senker fremover. Høsteren skal ikke trekke seg tilbake etter å ha kommet inn i bakken, for ikke å blokkere eller skade åpningen.

Fire er bakken, Planteren skal suspenderes, eller åpner- og jordbearbeidende deler stiger, kutte frøet og raden av gjødselkraft, løft skuffen og vri deretter.

For det femte, frøene må være rene, tørre, ikke blandet med halm, steiner, for å hindre tilstopping av radmunn, påvirker mengden av rad.

Seks, er maskinen i arbeidet bør alltid observere arbeidet til de ulike komponentene i Planter er normalt, bør spesielt være oppmerksom på om selervalg, matningsrør med eller uten plugging, om gapet er blokkert av våt jord , foringsrør, om arbeidet er normalt.

Sju er å kringkaste en avling, for å rydde opp frøboksen forsiktig, for å unngå frø blandet forårsaket av radfeil. Gjødselkasser skal rengjøres etter bruk for å forhindre maskinens korrosjon.

Åtte, er såing av de resterende frøene riktig håndtert, strengt forbudt for å forhindre forgiftning av mennesker og dyr.

Nine, skal brukes riktig etter bruk, for de reservedelene, på seg deler, lett å miste deler og deres tilfeldige med de spesielle verktøyene som skal holdes ordentlig.

10, bør planter legges i et tørt skur, ikke med noen gjødsel, plantevernmidler eller alkaliske syrer og andre korrosive kjemikalier plassert sammen.