Planter redusere mengden av gjødsel, gjødsel tid, forbedre arbeidet effektivitet

- Jun 22, 2017-

Den ikke-tillige planter er en trekkstruktur som støtter sårvektens vekt gjennom to hjul og driver frøet og gjødsel. Arbeidsprinsippet til ingen planter er at ugresset og sugene blir skåret av gjennom plogeskiven og dybden av sporene åpnes på jorden, etterfulgt av en dobbel skiveåpner på baksiden. Jorda skal åpnes igjen. en slags gjødselgrøft, seeder vil frø inn i grøften på slutten, gjødsel blir påført på grøften i enden av gjødsel. Og så la undertrykket av foringsrøret etter undertrykking av foringsrøret. Dannelsen av den virtuelle under de virkelige sengevilkårene.

Ingen jordbearbeiding planter i tillegg til den tradisjonelle plantersdykning, befruktning, planting, foringsrør og undertrykkelsesfunksjon, men har også en god gressfjerningsfunksjon, stubbe i jordfunksjonen, gjødsel og andre funksjoner. Etter spesialdesignet ingenbearbeidingsplanter er rack og arbeidsdeler robuste, tunge og stubbe.

Plogpolen er forskjøvet slik at avstanden mellom åpningen er stor, designet har spesiell gjødsel, blokkeringsanordning, etc. Det er en spesiell gjødselinnretning for å sikre at det er nok avstand mellom frø og gjødsel. Stor mengde av gjødsel brenner ikke frø.

Ingen jordbearbeiding planter består av tre deler: fronten er grøften delen, dens rolle er å pløye jorden, grave såing grøft. Midten er befruktning, såing en del av grøften etter at gjødslingen på baksiden, såing, planting og befruktningsdybde kan justeres, den siste delen er undertrykkelsesdelen, spiller rollen som jordfuktighet.

En er i samsvar med instruksjonene, planerinstallasjonen og igangkjøring, for å bruke de tekniske kravene.

For det andre, før planting bør man først se på blokksituasjonen, som blokkens størrelse, grunnformen, konsentrasjonen og tilgjengeligheten av hindringer, så vær oppmerksom på, for å sikre kvaliteten på operasjonen og sikkerhetssikkerheten. Sett frø gjødsel på bakken passende sted, redusere mengden gjødsel, gjødsel tid, forbedre arbeidet effektivitet.

For det tredje skal såmaskinen være i arbeidsturen for å unngå parkering, må stoppes for å forhindre fremveksten av frøplante "brutte bar" fenomen, såmaskinen skal heves, tilbake en viss avstand, og deretter fortsette å så. Når planten senkes, vil den falle når traktoren senker fremover. Høsteren kan ikke trekke seg tilbake etter å ha kommet inn i bakken, for ikke å blokkere eller skade åpningen.

4. Når bakken vender, bør du henge planten eller heve åpningen og jordbearbeidende deler, klipp av kraften til frøet og gjødsel, løft stableren før du svinger.

Fem er frøet må være rent, tørt, ikke blandet med halm, steiner, for å hindre tilstopping av radmunn, påvirker mengden av rad.

6. Er maskinen i arbeidet alltid å observere at arbeidet til de ulike komponentene til såmaskinen er normalt, bør det spesielt være oppmerksom på om seederutvalget, om blokkering av røret, åpningen er blokkert av våt jord , foringsrør, om arbeidet er normalt.

Sju er å kringkaste en avling, for å rydde opp frøboksen forsiktig, for å unngå frø blandet forårsaket av radfeil. Gjødselkasser skal rengjøres etter bruk for å forhindre maskinens korrosjon.

Åtte er såing av de resterende frøene som skal håndteres riktig, strengt forbudt for å forhindre forgiftning av mennesker og dyr.

9. Etter bruk av riktig vedlikeholdt, for de reservedelene, slitasje deler, lett å miste deler og deres tilfeldige med de spesielle verktøyene som skal holdes riktig.

10. Er planteren plassert i et tørt skur, ikke med noen gjødsel, plantevernmidler eller alkaliske syrer og andre korrosive kjemikalier plassert sammen.