Planter sparer tid og forbedrer effektiviteten

- Nov 03, 2017-

For tiden har planteren blitt det vanlige markedet, og driver utviklingen av seeding markedet, for flere bønder venner brakt bekvemmelighet. Sjøer med markedsfremmende og kontinuerlig utvikling av landbruket, som sjømaten har blitt ganske mye, erstatter planteren ikke bare den opprinnelige gammeldags modell for oppdrett, det viktigste er at den har en homogen fordeling av såing , effektive og raske egenskaper. Ikke bekymre deg for at dyrking av ujevn såing, noe som resulterer i sin egen dyrkingseffekt, ikke har god innvirkning på høstingen av matavlinger.

Planteren er bondens venns gode hjelper, i høstsesongen, reduserer ikke bare bondens venns arbeidskraft, og sparer tiden, øker effektiviteten, samtidig øker bondenes venns høstglede.

Bruk av Seeder må vite hvordan man skal vedlikeholde? Før du bruker Seeder for å sjekke overføringsdelene til seeder giret, kontroller om delene kan fungere normalt, er bruk av smøreolje for å bevare naturen det beste. Det er nødvendig å sjekke de ulike delene av den tilsvarende fjærenheten, slik at som løs må erstattes i tide. I samsvar med produsentens tekniske krav til installasjon, bør ikke gjødselsbokser fylles for full, når du såter, ikke bruk kraftig. Etter bruk av grundig rengjøring av gjødselbokser, plasseres planten i lett ventilasjon og tørrlager, hvis det er åpen lagring, til planten for å dekke og andre operasjoner, for å forhindre skade på deler, kan rives og holdes.

Bruken av store planters vedlikeholdsproblemer må ikke ignoreres, når slutten av en sesong, behovet for langsiktig lagring for å spare for neste år for bedre å bruke, må forvaring være oppmerksom på følgende punkter:

1. Jorden av hver del av planten må rengjøres. Fjern frø og gjødsel fra kompostkassene. Spesielt gjødselboksen, for å rengjøre med vann, tørr, i esken med anti-korrosjonsbelegg (unntatt plastkasse).

2, kontroller om planteren har skadet og slitte deler, om nødvendig, kan erstattes eller repareres, for eksempel stedet der malingen skal males.

3, bør den nye sjølederen som brukes, for eksempel utvelgelsen av skive-type dyseanordning, fjernes, med dieselolje eller bensin vil være den ytre kegle, skivehub og linoleum, som ren, belagt med smør og deretter installert. Hvis det er deformasjon, bør det utjevnes. Hvis disken er for stor, kan gapet mellom de indre og eksterne keglene reduseres ved å justere pakningen.

4, jordbearbeidende deler (som dyse, konstruksjon, etc.) rengjøres, belagt med smør eller spillolje, for ikke å ruste.

5. Sjømannen skal oppbevares i et tørt, ventilert oppbevaringsrom eller skur for å unngå åpen oppbevaring. Lagring skal støttes av stativet, dyseanordningen, bruken av jordbrettet, ikke direkte i kontakt med bakken.

6, bør frøene av gummi eller plastrør, gjødselsrør, etc. fjernes etter rengjøring, pakket inn i esken eller hyllene i varetekt. Kan helles i rørsand eller utstoppet høy, etc., for å unngå ekstrudering, folding deformasjon.

7. Trykkfjæren på dykkingen skal være avslappet og holdes i fri tilstand.

8, planteren i langtidslagring, neste sesong før starten av såing, bør være tidlig vedlikehold og reparasjon, slik at utstyret i god teknisk stand

Korrekt vedlikehold og vedlikehold av planteren vil bli brukt lenger.