Planter å oppfylle de tekniske kravene

- May 31, 2017-

Først, ifølge instruksjonene, er planleggeren installert og feilsøkt, for å bruke de tekniske kravene.

For det andre, før planting bør først se på tomter, for eksempel størrelsen på landet, grunnformen, konsentrasjonen og tilgjengeligheten av hindringer, så vær oppmerksom på, for å sikre kvaliteten på operasjonen og besetningssikkerheten. Sett frø gjødsel på bakken passende posisjon, redusere mengden gjødsel, gjødsel tid, forbedre arbeidet effektivitet.

For det tredje skal såmaskinen i arbeidsturen forsøke å unngå parkering, må stoppes for å forhindre fremveksten av frøplante "brutte bar" fenomen, såmaskinen skal heves, tilbake en viss avstand, og deretter fortsette å så. Når planten senkes, vil den falle når traktoren senker fremover. Høsteren trekker seg ikke tilbake etter å ha kommet inn i slangen for å unngå tette eller skade åpningen.

4, er bakken, såmaskinen skal suspenderes eller åpnings- og jordbearbeidingsdelene stiger, kutte frøet og gresskjernegraden, hev linjenheten og drei deretter.

Fem, frøene må være rene, tørre, ikke blandet med halm, steiner, for å hindre tilstopping av radmunn, påvirker mengden av rad.

Seks, er maskinen i arbeidet bør alltid observere arbeidet til de ulike delene av planten er normalt, bør spesielt være oppmerksom på om selgeren valg, matrør med eller uten plugging, om væskenheten er blokkert, om arbeidet er normalt.

Sju er å kringkaste en avling, for å rydde opp frøboksen forsiktig, for å unngå frø blandet forårsaket av radfeil. Gjødselkasser skal rengjøres etter bruk for å forhindre maskinens korrosjon.

Åtte, er gjenværende frø etter sådd for å håndtere, strengt forbudt for å forhindre forgiftning av mennesker og dyr.

Nine, skal brukes riktig etter bruk, for de reservedelene, på seg deler, lett å miste deler og deres tilfeldige med de spesielle verktøyene som skal holdes ordentlig.

10, bør planter legges i et tørt skur, ikke med noen gjødsel, plantevernmidler eller alkaliske syrer og andre korrosive kjemikalier plassert sammen.