Stål og tre søppel

- Jun 09, 2020-

1. Valget av tre er veldig viktig for skjønnhet og levetid for stål og søppelkasse. Generelle produsenter vil ha følgende felles treverk for deg å velge: antiseptisk tre, kamferved, plastved, askeliste. Ulike trepriser er ganske forskjellige. Ved kjøp avhenger det av bruks- og vedlikeholdssted. Hva er materialene i søppelkasse av stål og tre?
2. Spør selgerne om malingsbehandlingen på treoverflaten. Vanligvis skal treverket i høykvalitets stål- og tresøppelkasse gå gjennom de fire prosessene med grunning, tørking, maling og deretter tørking. I tillegg skal malingen være libon utendørs polyestermaling eller Thomson utendørs vanntetningsmaling, slik at den kan beskytte mot vann og mugg, hemme veksten av mugg og alger og redusere UV-strålingen falming.
3. Sjekk kvaliteten på stålkonstruksjonsdeler, om overflaten er glatt eller ikke, og konsulter selgerne om de har gått gjennom syrebeising, fosfatering, plastsprøyting og andre prosesser. Disse prosessene er viktige for bruk av stål og trebinger i utemiljø.
4. Sjekk om den generelle konstruksjonsutformingen er rimelig, om skjøten er fast, om foringen er praktisk å ta og plassere, og om det er et avstand mellom foringen og tønnehuset hvis foringen er forsynt

7

Selskapet produserer hovedsakelig treningsutstyr, utebord, stoler, benk blomsterbokser, søppeldunker og andre offentlige utendørs fasiliteter


Velkommen til å kontakte oss
Yalou venter på deg