Stålbenk Anti-korrosive og værbestandig motstand

- Nov 03, 2017-

I dag er soppplantingen i markedet hovedsakelig delt inn i: Plassering av omvendt sesong, konvensjonell planting, mer sommerdyrking av Lentinus edodes Disse tre typer plantingsmodeller anvender arboursproduksjon eller skogproduksjon, sopp er mottakelig for sesongklima Innflytelse, kvaliteten er også begrenset av den naturlige tilstanden. Teknologien til å plante sopp i baldakin av stålgardinanleggene innser ikke bare omfanget av produksjonen, men reduserer også den negative påvirkning som er forårsaket av sesongklima, noe som gjør produksjonen av Lentinus edodes mer standardisert og vitenskapelig.

Prinsipp for dyrking av lentinus edodes i stor skur av stålrammer gardinanlegg

Så lenge stålbenken i baldakin av stålbenken er laget av varmgalvanisert stålrør, er ventilatoren og gardinmaskinen installert på veggen av det store skuret. Når høytemperaturfenomenet oppstår om sommeren, brukes elvannpumpen til å samle grunnvannet i vanngardinmaskinen. Ved hjelp av vannfilmen dannet av grunnvannet i papiret, Stålbenk, behandles den varme luften i skuret med negativt trykk, noe som fører til fordampning av vanndamp, reduserer temperaturen i soppdunken, og reduserer tørkningen i sopp sopp på grunn av høy temperatur, og sikrer sopputbyttet.

For det andre, fordelene ved dyrking av Lentinus edodes i stålrammens gardinanlegg

Kupéet til stålrammens gardin er i forhold til den tradisjonelle skogskulturen og arborsproduksjonen. Det er nødvendig å bygge skuret tidlig, for eksempel bygge en lang 27m bred 11m stor skur, koster 45.000 yuan. Selv om investeringen er relativt høy, er fordelene ved dette drivhuset tydelig.

Først når det gjelder energibesparelse. Vekstsyklusen til Lentinula edodes er sammenlignet med andre produkter, den har egenskapene til lang produksjons syklus, Stålbenk, for eksempel en sopprør fra inngangen til inntektene på ca 5 måneder, denne perioden utfører flere ganger for å fylle opp vann, i biter av sopp. For å sikre jevn sopp sopp, om sommeren for å sikre at temperaturen i baldakinen ikke kan bli for høy, bruk av luftkjølingsmetode, hold sjampens romtemperatur konstant i en temperatur, behovet for langsiktig klimaanlegg i arbeidsstaten, noe som fører til økte energikostnader, øker luftkondisjoneringstapene, noe som resulterer i at soppkostnadene øker, noe som reduserer vinstene til produsentene. Ved å anslå strømforbruket til taket på stålgardinet og klimaanlegget, er det funnet at kjøling av gardin er en åttende mindre enn klimaanlegget. Produksjonskostnaden for Lentinus edodes er sterkt redusert, og fordelene med soppprodusenter er utvidet. I tillegg er klimaanlegget kjøling fritt kjøling, vann gardin kjøling er bruk av fordampning varmeabsorpsjon av det fysiske prinsippet, i motsetning til kjøling av mer miljøvennlig, mer i tråd med behovene til samfunnsutvikling.

For det andre, når det gjelder kjølehastighet. Gardinen kan oppnås ved en temperatur på 30-40 grader Celsius i drivhuset, kun 10-15 minutter vil kunne oppnå soppproduksjonen. Skur temperaturene faller og vedlikeholdes ved 23-28 grader Celsius. Samtidig kan kjølingen ha sterke luftvolumegenskaper, med intensivering av vannfordampning, forbedring av varmeabsorpsjonskapasiteten, stålbenk kombinert med viften, produksjon av sopp i dannelsen av god luftcirkulasjon, temperaturfordelingen jevnere, noe som sikrer at sopp i normal produksjon av sommervarmen.

Igjen, når det gjelder luftcirkulasjon. Under vindturbinens virkemåte, svampesvamprom i luften oppdateres omtrent 1,5 minutter, kan du raskt redusere luften i skuret, skadelige stoffer, eksos, støv, etc., slik at luften er friskere enn 95%, dette er Et hvilket som helst klimaanlegg ventilasjonsutstyr kan ikke nå effekten. Langsiktig produksjon av shiitake sopp i frisk luft, veksten av formen av runden, delikat smak, utmerket kvalitet.

Til slutt, når det gjelder bruk av tid. Fordi stålgardinet er et varmgalvanisert stålrør Som skjelettet, er det mer korrosjons- og værbestandig motstand enn bambus-laget skur. Tjenestelivet er ca. 10 år, og skogenes trekvalitet er ca. 4 år.