Garbage Can er merkelig

- Mar 29, 2017-

I solskinndistriktet sa distriktets innbyggere at de var veldig merkelige søppelstasjonens ustabilitet. Kast søppel er veldig forsiktig, redd for sin egen handling for stor søppel ned. Søppelbokser kan ikke spille en rolle, beboere er redd for å kaste søppel kan ikke røre søppelet, inn i området "dekorasjoner". Søppel kan ikke kaste søppel, søppel inn i en "dekorasjon". Disse stasjonene er ustabile søppelbokser og beboere har hodepine.

Vi kom til solskinnet, som ble funnet i søppelkasser, er bare nye klær på klassifiseringen av søppelstil ganske unik. På rad er distriktet overalt. Vi gikk opp til papirkurven og fant ut at det var et ustabilt fenomen i kassen. Gå til bunnen av søppelbassinen, og funnet ut at årsaken til ustabiliteten til stasjonen er at bunnen av søppelbunken er skrudd fast, problemet er at det kan føre til ustabilitet i søppelbøtten. Trykk på søppel og rist til venstre. Søppelbokser fordi innbyggerne ikke tørker kaste søppel, søppel søppel svært få, mistet den virkelige betydningen av søppelet noen av funksjonene.

Ifølge den relevante personen med ansvar for eiendomsforvaltning, sa: på grunn av distriktets mange utendørs søppelbøtter blir aldrende, så besluttet å godta å erstatte alle. Disse søppelene kan bare installeres på mer enn en halv måned. Når installasjonen ikke fant problemet, og installasjonstiden er fabrikkansvarlig å installere. Vi vet ikke papirkurven kan være et problem, etter at installasjonen er fullført, fant innbyggerne at bruk av søppel ikke kan stå ustabilitetsproblemer. Vi vil kontakte produsentene, produsenter sa at årsaken til ujevn grunn fører til søppelkasser, ustabil. "På grunn av fabrikkansvar, og nå er jeg ansvarlig for selskapets ansvarlige person og produsentene for å koordinere kommunikasjon.

Når vi kontakter produsentene, sa produsentens installasjonsarbeidere: Sunshine Community Wuguan la oss installere setet, det er ujevnt fenomen. For bunnen av behovet for å skru fast fast avfall, er bakken nødvendig for å herde bakken samt nivået på bakken. Det meste av landet hvor de er ujevn er en viktig årsak til ustabiliteten til søppelkassen. Det er ikke kvalitetsproblemet i vårt firma. Vår løsning er å la eiendommen til å velge installasjonsstedet.

Ifølge produsentens beskrivelse kom vi nok en gang til installasjonen av søppelkasser, og fant at det meste av den ustabile søppelstasjonen, bunnen av eksistensen av ujevn fenomen, som produsentene sier. Chongqing Ya Lou søppel selskapet å minne produsenter til å kjøpe fritid stol søppel og fritid stol av venner, hvis du trenger å kjøpe på bunnen med skruer fast stol og søppel, må installeres i horisontal og herdet bakken. Ellers, som solskinndistriktet søppel, etter installasjonen vil du se ustabilt fenomen.