Det grønne søppelet kan lyse hvert hjørne av byen

- Apr 11, 2017-

Først til det offentlige området for å legge til rent

Søppel er ikke bare et must-ha-objekt, men også offentlige steder og gategater overalt kan se noe, dets betydning er uerstattelig, i byens gater inneholder den søppel, å ta med en gate Clean, la pusten fra søppelforurensning. Men hvis ute, kan vi se søppel kan legge til en liten ide, inn i en karakteristisk søppel, dette er ikke til livet vårt lagt til en overraskelse?

For det andre, dekorere søpla kan gjøre folk forfriskende

Hvis søppelet er bare den typen tradisjonelle plastfat, ser vi det bare når det er antatt å være inne i søppelet, og gikk over når du alltid kan se inni de skitne tingene, men hvis det er en liten modifikasjon, for eksempel Tu On a mangfold av farger, er ikke å legge til en liten farge i byen, la oss tenke at søppel er ikke lenger bare en søppel kan bare bli et symbol på urban sivilisasjon.

Tredje, den vakre utendørs naturen

I noen av de mer utviklede byene, spesielt i noen sentrale shoppingbaner, ser vi det grønne søppelet kan bli et landskap, et kreativt høydepunkt, for eksempel å lage en statue, en person som bærer en bøtte av formen, og den tønnen er vår søppel, hvis du ikke nøye observerer det, kanskje ikke vet at det er søppel, søtt er utendørs håndverk.
Papirkurv den kreative veien langt, før vi ser søplaen når tiden alltid vil bli unngått, fordi den er for skitten, etter mange år med sol og ser gammel ut, er det et symbol på søppel, hvordan å lage søppel En by landskap, som kan brukes som en by for å fremme sivilisasjonsretningen videre, vil byen bygge et stort skritt fremover.

QQ 图片 20170322144147.jpg