Termoplastisk belegg

- Feb 24, 2017-

Plast maske gjerde er hovedsakelig korrosjonsbestandighet, syre og alkali motstand, fuktsikker, isolasjonsmotstand, aldring, føles bra, miljøvern, lang levetid, er en tradisjonell sink belegg og andre produkter mye brukt i oppdateringen.
Dip prinsippet; (1) pulverdyping oppsto i fluidbed-metoden, ble fluidisert seng først nominert i applikasjonen i olje-gassovnen; deretter kontakt gass etter kontakt med to typer utviklet teknologi, hovedsakelig brukt for metallbelegg økt gradvis. Det termoplastiske pulverbeleggmaterialet og oppvarmings- og mykningsegenskapene til beleggmaterialet kan herdes. Dip det meste av det termoplastiske pulveret inn i en dukkert i bassenget, skyll gjerdet i pulverpulveret, ta det ut etter å ha hengt på kroken og så videre, heng og trykk for å bake i omtrent en time på gjerdet, dypp godt i høy temperatur ovn, så gjerdet kan på motorveien, jernbane, bro utsatt for været områder bruker, etter flere tiår med vind og regn er ikke et problem.
Sprøytestoffsprinsippet: elektrostatisk pulver sprøyteutstyr (elektrostatisk sprøyteutstyr) pulverlakk, overflateelektrostatisk pulvergjerde arbeidsstykke, jevn adsorpsjon, danner emnet overflatebelegg, pulver, bakepulverbelegg ved høy temperatur, effekten av forskjellige typer pulverbelegg (forskjellig) effekten av sprøytepulver og mekanisk styrke, vedheft, korrosjonsbestandighet, aldrende motstand, koster mer enn den samme effekten i malingsteknologi. Sprøyt gjerdet så langt som mulig for ikke å bruke det på steder utsatt for været, forfallseffekt har ingen dyppeffekt.
Kort sagt, plastprodukter til innendørs produkter, dyppere enn sprøytekvalitet, aldringsmotstand og korrosjonsbestandighet.

4.jpg