Søppel behandling materialer

- Nov 29, 2016-

Plast

Enkel, lett å rengjøre og egnet for innendørsbruk. Utendørs, materialer krav: det er ikke lett å bli eldre.

Andre, rustfritt stål

Utendørs bruk vil ikke bli korrodert av regn, men det ble stjålet av tyver.

Tre, keramikk

Keramikk har vært synonymt med high-end produkter. Keramiske Sanitærutstyr for enkel rengjøring og overflate finish. Gi folk et inntrykk av høy kvalitet.

Fire, tre

God tekstur og miljø enkelt å koordinere.

Fem, sement

Fordelene er fast, blir stjålet er ikke et problem (mange rustfritt stål skuffer ble stjålet i byen)

Seks, masse

08 Olympiastadion i Kina i respekt for bruk av denne type søppel, over med "keramiske" og "plast" og "ikke resirkulere" og trykt med "good luck Beijing". Resirkulert papir er så sterk som er miljøvennlig. Ca 140 slike søppel i paviljongen.

Syv, metall

Metall søppel kan vanligvis laget med stål, høy holdbarhet, og kan gjenvinnes i fremtiden. Ulemper av stål er utsatt for rust, vanligvis etter avfetting og rust, og maling, og dermed styrke rust av stål for utendørs bruk.

Åtte, stål-tre

Stål ramme, pluss tre dekorert utenfor, den bruker også plast tre eller praksisen med miljøvennlig tre alternativ til heltre

Ni glass fiber forsterket plast

Glassfiber forsterket plast søppel bokser, synthesized av høy kvalitet glassfiber og harpiks coloring det høy styrke, korrosjonsbeskyttelse, syre og alkaliske, anti aldring, sol er ikke deformert, UV-bestandig, lett å rengjøre, lett å søppel samling kapasitet, holdbar lang levetid, Peel bøtte ingen tyveri og utvinning verdi.