Paraply for livet for å få mer komfort

- May 31, 2017-

Utvalget av paraplyer med utendørs er sikkert veldig annerledes, og det forskjellige rommet for de forskjellige søppelene kan være annerledes, slik at folk må velge den riktige situasjonen i henhold til forskjellige søppel, slik at valuta for pengene, samtidig for livet til gi mer bekvemmelighet.

1, heisen

Ladder-type heis bør velge runde søppelbokser i diameter på 25cm eller så, høyden på 61cm eller så; firkantede søppelkasser, lengde og bredde er ca 24 cm, høyde 61 cm eller så, slik søppel kan være moderat, lett å finne søppel å finne opp uten å påvirke de øvre og nedre trappene. Van stige bør velge høyden på 68cm eller mer, 73cm følgende, kan materialet velge titan skjelett eller marmor dekorasjon, noe som indirekte kan sette av bygningen mer atmosfære.

2, døren til hallen

Hall dør materiale må velges titan og marmor dekorasjon, viser eieren eller kjøpesenter stilen; høyde på 68 cm eller mer, er torget mer egnet.

3, hallen

Hallen av valget og lobbyen i dekorasjonsstilen og størrelsen på den spesifikke, valgfrie, for eksempel om røyken, kan velge å ha et røykdeksel eller ikke; lobby marmor hvit gulv, valgfritt rustfritt stål, etc., i henhold til den faktiske situasjonen. Velg et valg.

Innendørs søppel er best å ikke velge en type stereotyp eller, i henhold til forskjellige forhold, til et omfattende valg, for å være mer for å møte folks behov.