Paraply Høykvalitets anti-brodert behandling av en måte

- Aug 14, 2017-

Forbrukerne må først forstå paraplyens paraplyskjeletts materiell kunnskap, for å velge sin egen paraply, er det klart at paraplyen ikke vil ruste. Vil ikke ruste paraplyskjelettmaterialer av paraply er følgende: aluminiums paraplyskjelett, glassfiberparaplyskjelett, karbonfiberparaplyskjelett, treskjermskelett, harpiksparaplyskjelett, trykk kan være ribbet bein og stang, noe aluminium Med fiberskjelett, og noen er alle fiber bein praksis, mer enn noen få materialer med hverandre ut av paraplyen, vil ut av paraplyen ikke ruste. Selvfølgelig er negler og slipslinjer også viktige, paraply, det er viktig å velge ikke rustne negler og slipslinjer.

For å gjøre paraplyen lenger, bruk regn paraply etter tørking i tide og tørk opp. Mer enn noen få materialer å gjøre ut av paraplyen er en high-end paraply, aldri rust!

Deretter ved den vanlige jernplaten, stålplater som stamper ut av paraplyjernet i stangen, etc., uansett overflaten etter platingbehandling, er paraplyregnet ikke tørt etter tørking, det er lett å ruste. Elektrisk sinkjernskjelett og elektrisk (svart) jernskelet, disse to er for øyeblikket på markedet den mest brukte paraplyparaplyparaplyen, ulempen er raskere rust. Jernbaneglassbenk ved hjelp av elektronikkelbelegg, er produksjon av høyverdig paraply-anti-brodert behandling på en måte, produsert av denne metoden for nikkeljern-ribber, lettere å ruste, pleide å gjøre mer avansert paraply med Oppført ovenfor vil ikke være broderte ribber sammenlignet med bruk av lang tid eller vil ruste, men rusttiden vil være langsom noe av det.

1. Tønner er hovedsakelig i følgende barer: aluminiumstenger, pinner i treet, jernstenger, glassfiberstenger, akrylbjelke. Carbon fiber i pinnen.

2. Den ytre diameteren av ribbenene i ribbenene er: superfine stenger 6,0 mm, vanlige mellomstenger 8,0 mm, sterk forsterkning i 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm.

A. Aluminiumstang kan bare anodiseres, kan ikke pletteres, fordi anoden kan legge til fargepigment, så fargen kan være vilkårlig justerbar, enten rød, den kan være blå, det kan være andre farger; Gjester angir fargen.

B. Trepinne fordi treet ikke er bærbart, så halen blir installert halehale, kobberhale eller svart plasthale, svart plasthale kalles vanligvis urea hale, så mer slitesterk, men installert urea hale til polering, så med Hoveddel Sømløs, det er vanskelig å skille ut, det er lett å forveksle overflaten av den malte svarte maling. De fleste av treet pleide å gjøre høyverdig paraply.

C. Jernstenger, aluminiumstenger er vanligvis delt inn i to typer, den ene er sin egen hale. Vanligvis er dette med paraply, den ene er kuttet halen, kuttet slutten av pakken i ferdig produkt etter enden av en rekke gjester som paraplyhalen. Vanlig rett paraply med jern i stangen mer. Utseende kan være sink, elektrisitet, elektrisk nikkelbehandling. Aluminium stenger gjør mer i den høye paraplyen.

D. Glassstenger med snakeskin mønster og lys svart, tåke svart og andre tre, veggen har tykk, tynn to, halen vil legge til en plastisk plasthale; også laget skåret hale, gjør ferdig produkt Etter slutten av installasjonen av limhalen. Iron paraply cap og så videre. De fleste glassstavene brukes på golfparaplyen.