Paraply lett og fleksibelt

- Jun 13, 2017-

Transparent paraply er en kvinnelig favoritt mote personlighet paraply, for dårlig synlighet av regnfulle dager, gjennomsiktig paraply klut syn linje mer lys. Gjennomsiktig paraplyfarge har en rekke vanlige er rene og fargeløse og gjennomsiktige. I tillegg til andre farger er det gjennomsiktig paraply trykt på personligheten av mote mønstrene, en økning av mote og moro, stil straight, Folded og så videre. Denne paraplyparaplyen er for det meste laget av tynn plast, lett å skade, prisen er billig. Bruken av gjennomsiktige paraplyer er vanligvis de fleste damer.

Reklame paraply som en moderne og innovativ reklamebærer, med stor strømning, fargerike og gode visuelle effekter, designen er ikke begrenset, strukturen kan velges vilkårlig og vakker og holdbar, høy kvalitet og andre fordeler med en rekke fordeler, som Corporate Advertising Publisitet En viktig form for reklame paraply har andre former for reklame uovertruffen fordeler:

1 mobilitet: reklame paraply har kommet der reklame hvor å gjøre fordelene;

2: rimelig: reklame paraply med lave annonseringskostnader, produksjonsprosessen er rask, inntrykk av at forbrukerne og andre fordeler;

3, den faktiske bruken av bred: reklame paraply med overskyet ly, regn regn, solfylte skygge funksjon, er et uunnværlig dagligliv for menn og kvinner;

4, annonsering lenge: reklame paraply lang levetid, langsiktig reklame for bedrifter, er en pålitelig måte å annonsere.

Design notater:

Solgteoppblåsbare fly består av paragliding, solceller, propeller, børsteløse motorer og kontrolldeler. Grunnen til at bruken av paragliding restrukturering, i stedet for design av solfly, eksisterer i 2001 for å vite at amerikanerne har søkt om patent i Kinas solfly, for ikke å krenke, men også fordi solenergiens energi på lang tid kan ikke fly som flyr med høy hastighet, og lavhastighetsflyvning kan oppnås (som det amerikanske solenergiflyet), men også å ta hensyn til bruken av oppblåsbar paragliding, både god kraftgliding, men også det samme vekt som samme vekt, god vridning, bøyeevne, slik bruk av oppblåsbare paraglider vinger, installasjon av solceller, børsteløs motor og andre komponenter.

implementeringsplan:

Monter paraglideren med luft (omstrukturere) (forsegle luftinntaket foran og sett inn den tilhørende formen på kollisjonsputen) for å gjøre formen uforandret. 2. I den øvre overflaten av oppblåsbare paraglider gjennom braketten for å installere propelleren, børsteløs motor, fjernkontroll (ikke bemannet), solceller laget av ubemannet solskjerming.

For det andre, innovasjon:

1. Paragliding oppblåsbare vinge, du kan redusere vekten (med andre materialer med volumforholdet), kan også overvinne den originale fallskjermskjermen, kollapse og så videre. Og har en sterk evne til å motstå.

2. Flyvesikkerheten er ekstremt høy, fordi det er oppblåsbar paraglider, men også fordi flyhastigheten er sakte, slik at stallhastigheten er lav, så selv om luften mistet kraft, kan det også være en paragliding sikkerhetslanding. Dette er også mer sikkerhet enn andre fly hvor fordelene er.

3. Flytid er lang, på grunn av solenergi. Teoretisk kan fly i minst en natt, flere uker eller enda lenger.

4. Bruk av paragliding utmerket lavhastighets, ikke-drevet gliding evne. (Paragliding flight record 17 timer)

5. For å konvertere solenergi til elektrisitet for å fly flyet, for å oppnå miljøvern, forurensning, ikke forbruker den eksisterende tradisjonelle energien.

6. Har sine egne immaterielle rettigheter, og amerikanerne i Kina skal søke om et patent for solfly uten å ha krenket.

Tredje, søknad prospekter:

Aerial rekognosering, kommunikasjon, reklame antenne, overvåking av brann, miljøovervåkning, fjernkontroll og så videre.

USA, Israel, Japan og andre land driver aktivt forskning på solfly.

Kjøpsmetode

1, den unge jenta kan velge den fargerike dekorasjonen av den fine silke paraplyen eller nylon paraplyen; også valgfritt i kvinners veske samling, lett å bære tre nylon folding paraply.

2, unge menn krever lys, fleksibel, valgfri levende nylon to eller tre sammenleggbare paraplyer;

3, den eldre langsom handling, valgfritt 55 til 65 cm forskjellige spesifikasjoner av lys nylon ansikt plomme lang håndtak paraply, solfylte kan også paraply på vegne av pinnen til å hjelpe.

4, barn livlig, god bevegelse, valgfri paraply topp for den sfæriske plast hetten, paraply beinenden av plastik hekk barn paraply paraply for å beskytte sikkerheten.

Klassifisering av paraplykvalitet

Sjekk kvaliteten på paraplyen, vær oppmerksom på følgende punkter:

① paraply full, ingen off-line fenomen.

② kontinuerlig åpning 5 til 6 ganger, skulderen kan ikke falle av, støtte nøkkel skal være solid.

③ håndtak, stengler, bein, overflaten skal være intakt, elektroplater deler bør være glatt.

④ stoff regnytelse bør være sterk, nylon paraply skal blåse gjennom.

⑤ automatisk paraply åpen knapp bør være fleksibel; forsiktig risting, ikke å åpne sine egne.