Paraply Rainy Day gjør folk føler seg romantisk

- Jun 22, 2017-

En paraply er en nyanse eller et verktøy for å dekke regn og snø. Vanligvis laget av oljepapir, presenninger eller plastduk. Paraply Paraply fra Latin Umbra, med skygge, skygger betyr. Paraplyproduksjonsmaterialer inkluderer vanligvis duktile stoffer og andre materialer som kan brukes som skjeletter. Hovedformålet med paraplyen i den opprinnelige oppfinnelsen var å blokkere solen, men nå er den oftest brukt som et verktøy for regn og regn. Andre effekter av paraplyen er som et ornament, krykker og enda våpen, Hongkongs gamle og berømte Paraply er en av paraplyene kan være våpen.

Åpenbaringen av Hip Chi, Hu Chi, Paraply. Bitter kald vind blåser, jeg var ikke kald, fordi det er en toleranse for liten paraply for mitt ly. Krasjet, krasjet Koldt regn stormet til meg, jeg er ikke våt. Fordi det er vedvarende liten paraply for mitt regn. Og den brennende solen skinnet på kroppen min, men jeg er ikke varm i det hele tatt. Det er den lille paraplyen som elsker meg for solen.

Regn, hente paraplyen øyeblikket, la meg forstå en grunn, med paraplyen lærer å gjøre! Paraply sa: Du får ikke regn for andre, hvem vil sette deg på hodet. Rain sko, sa: folk all vekten betrodd meg, jeg bryr meg også om hva leire i vannet. Faktisk, når vi bryr oss om andre på samme tid, får vi respekt for andre! "I god tro er den beste måten å høste vennskap! Lær å være takknemlig, lære å betale, lære å akseptere, lære å leke, verden vil gi deg vei!

I Kina ble paraplyen oppfunnet av Lubans kone i 1000 f.Kr., og paraplyen ble kalt "mobilhus". I Storbritannia begynte det på 1800-tallet å bruke paraplyer. Paraply var en gang en kvinnes spesialprodukter, som kvinners holdning til kjærlighet. Sett paraplyen opp, at kjærligheten er unwervingly; venstre hånd med paraplyen, sa: "Jeg har ikke ledig tid nå." Paraplyen rykker sakte, at det ikke er tillit eller ikke stoler på Paraplyen; Paraplyen mot høyre skulder, som ikke vil se deg igjen Ved det nittende århundre begynte menn å bruke paraplyer.

Som den britiske regntunge er paraplyen en uunnværlig del av det britiske liv, et symbol på den tradisjonelle britiske livsstilen, som london forretningsmenn og tjenestemenn må ha ting, det britiske symbolet - John storfe i hendene som holder en paraply. I litterære verk er filmer uunnværlige ting. Storbritannia etablerte Paraplymuseet i 1969. Paraply er det mange bruksområder. Paraplyer brukes noen ganger som våpen. I 1978 ble en gruppe utrykte bulgarere på Waterloo-broen drepet med paraply stikket, forgiftet. Noen paraplyhåndtak kan sprayes med pepper, pleide å stoppe den onde hunden jager bitt.