Paraply UV beskyttelse er best

- Jul 13, 2017-

Paraply sølv plastbelagt stoff, sølv plast stoff er ikke bare anti-UV effekt, og prisen er relativt billig. Når det brukes til å være oppmerksom på sølvbelegg, ikke regn, vil regn skade paraplybelegget, redusere solkremvirkningen. Bruk lang tid paraply, sølv plastbelegg blir aldrende svart, og noen ganger kan du finne et belegg av tetningen, dette er fordi klimatørkingsbelegget krympes, må du bytte ut den nye paraplyen for å sikre solkremseffekt.

To nye stoffer TC garn-farget stoff er en ny type stoff som kan vaskes og ikke påvirke solkrem effekten. Transmittansen er ikke høy, bølgelengden på 380,300,220 nm av den grunnleggende UV kan være helt blokkert. UV 250-400 nanometerbånd mest sannsynlig å forårsake menneskelig hud og hår og annen solbrenthet, tørr. Det er også et laserstansete stoff, vevd gjennom høy tetthetsprosessen, overflaten av stoffet med mange brytningspartikler, hvert lille punkt vil rotere med lysposisjonen for å endre fargen, spille en rolle i spredningen av ultrafiolett lys. Disse to stoffene har den beste UV-beskyttelseseffekten, men prisen er dyrere.

Tre mote stoffer fett tynn silke, ser ut som blonder, ultra-lys og veldig vakker, men dette stoffets høye transmittans, solkrem effekt er ikke bra. Satin klut, er et satin stoff, som tilhører polyester, anti-ultrafiolett effekt enn sølv plastbelagt stoff svak. Det er også en slags stoff på markedet som kalles perlebånd, en viss refleksjon av ultrafiolettlysets rolle, solkrem-effekten er også verre enn sølvplastbelegg.

Ensartet fargedybde gjennom påvisning av forskjellige farger av polyester stoff på UV-penetrasjonsforholdet, svart stoff UV-transmittans på 5%; mørkblå, mørkegrønn, lilla stoff UV-transmittans på 5% -10%; grønn, Lysrød, lysegrønn, hvit stoff UV-overføring på 15%. Derfor er det samme stoffet fargen mørkere enn fargen på solkrem effekten er god. ,

Korrekt bruk av en paraply er den beste måten å holde en paraply på. Hvis du holder på paraplyen din, må du først se på hvordan du bruker en paraply. Hvis det brukes feil, om det er reklame for paraply eller golfparaply, og så hvordan vedlikehold, vil paraplylivet ikke være veldig lenge. Først se på riktig bruk av paraplyer seks poeng:

1, åpne paraplyen når den første trekker i baren (hovedsakelig bretter paraplyen og kan trekke inn stangens paraply), løsne spenne, om noen få rystelser, spesielt den tynne og små sammenleggbare paraplyen til paraply og paraply Bein risting løs og deretter åpne paraplyen, eller lett føre til skjelettbrudd, tofolds paraply for HK benbenbenet, åpne paraplyen skal være den første langs leddene for å bryte ned og deretter bryte opp og deretter åpne opp, er det lettere Åpen, åpne paraplyen bør også utvikle paraply fronten mot vindretningen for å åpne vanen, fordi paraplyen strekke scenen paraply er ikke helt åpen støtte mer skjøre, denne gangen hvis paraplyens bakside er paraplyen den siden av vinden Å blåse ordene lett fører til ødelagte ribber, spesielt den lille tre eller fem paraplyen bør være oppmerksom.

2, paraplyen: paraplyduken på den opprinnelige brettet foldet etter en god spenne spenne, den ene hånden holder paraplyen, enhånds paraply til bunnen av pinnen skutt inn i notatet er å skyte, i stedet for å skyve og deretter hender Ta paraplyen langs foldens retning noen ganger, slik at paraplyduken flatt, og deretter langs foldens retning i paraplyen, vær oppmerksom på å skru inn i stedet for å fylle, og paraply skal også utvikle en god vane , det er Opplev vinden når paraplyen er best å la paraplysiden av vindretningen, så paraplyen er den mest forsikring, som hovedsakelig er basert på paraplyen når paraplyen fra vinkelen av retningen for analysen av tvinge, men også i mange år å studere paraplyen Opplevelsen. ,

3, automatisk paraply før paraplyen må være oppmerksom på ikke å la kroken krok paraply eller åpne paraplyen når halen vil bli ødelagt, og hvis det automatisk åpnes paraplyen, bør tiden også trykke på den automatiske åpningsknappen Paraply automatisk sette vekk og deretter dra tilbake, unngå at paraplyen ikke åpner knappen direkte til hele paraplyen for å trekke vekk, det er lett å starte automatisk å bryte.

4, vindskjelettet til paraplyen, vinden etter svinget, går ikke tilbake til paraplyen, så lenge paraplyen er lukket og så åpen for å gjenopprette.

5, åpne paraplyen dette problemet, og til slutt vil jeg fortsatt huske en formel, det vil si: "hadde vinden åpen, siden av vinden!" Dette er mine egne år ut av tipsene, veldig lett å huske praktisk, vi må huske, og i vanlig bruk av paraply når formelen å gjøre, så lenge, utvikler du en god vane med å bruke paraply, det kan spare mye reparasjon paraply problemer, vi vil selge en paraply Gjester må også ta hensyn til denne formelen.