Trebenk full av fred i sinnet, nær naturen

- Oct 11, 2017-

Trehus er naturens gave til mennesker, rolig og begrenset temperament, stille og rolig karakter. Gjør ditt liv fullt av ro i sinnet, nær naturen, tungt arbeid for å få litt frigjøring. Og det gamle trehuset er tidspunktet for nedbør, Wood Bench årene med oppturer og nedturer, der alle de plagsomme tingene ikke har noe å gjøre med roen i dette livet.

Den gamle benken ser ut til å ha bare dukket opp i barndomsminner. Ofte sagt jingle, benken er bred, lang stolpe, benken er bredere enn polen, trebenk polen er lengre enn benken, polen skal knyttes til benken, trebenken benken vil ikke la polen binde til benken, polens side av benken slik at polen bundet til benken. Vi kan gjøre mange ting på denne lange benken.

En trestolen, det er tilfelle, vil den alltid "tre" posisjon, støt støt fra verdens del. Historien om avføring er ikke en strålende historie å se opp, men en fast og enkel historie.

Hvordan lage noen biter av tre om noen få sekunder i en avføring? Vis deg en slik endringsprosess. Ligner en enkel og lett avføring, trebenk brettet er delt inn i to deler, hvorav en er trekantet avføring, den andre delen er støttedelen, bare bruk det trekantede strukturelle stabilitetsprinsippet, og avføringen støtter innsiden. Installasjonen av et skjult hengsel, spille en stabil og strukturell forbindelse. Denne tilsynelatende lette avføringen kan tåle 130 kg gjenstander. Trebenken som støtter bena på begge sider av formen på størrelsen på de to banehulene, er for å lette den bærbare bærbare avføringen, Wood Bench, mens de to banebrytende designene også gjør Benkroppen Designet ser ikke ut som det kjedelig, enkelt, men ikke bare brukt til å beskrive, er det mest hensiktsmessige.