Wow, våre disse treningsutstyr i nabolag kan også hjelpe barn å vokse høyere!

- Dec 07, 2017-

6-årig potet liker spesielt å spille de ujevne barene i neigborhoods, hvert pass vil gripe barstoppet, slik at kroppen svinger i luften før og etter en betydelig sving.

Potetmor så sin sønn etter flyttet nevnt halsen, for frykt for at barn ved et uhell falt, så straks løp for å holde barnet nede. Potato Pappa var ikke enig, men oppmuntret sønnen sin: "Faktisk, barn leker dette utstyret ikke noe oppstyr, å vite Jordan stoler på den hengende baren langstrakt 20cm!"

Faktisk har studier vist at barn som regelmessig deltar i fysisk aktivitet, er i gjennomsnitt 4-8 centimeter høyere enn sine jevnaldrende som ikke gjør det. Som de ujevne stengene, som strekker ryggraden og fremmer veksten i ryggraden, vil det naturlig nok hjelpe barn å vokse høyere.

Selvfølgelig kan ikke alle treningsutstyr fra samfunnet hjelpe barn å trekke seg høyt. Spesielt for voksne, "vri midjen, vertikal svingbrett, mellomromsmaskin, vri midje, ryggmassasje", etc., men for øvelsesbenene, midjen, bukmuskulaturen og kardiopulmonal funksjon, og ikke kan spille ligamentet, fremme ryggraden, lemmer og skjelettvekst og stimulere epiphyseal brusk hyperplasi rolle. Hvis barnet mishandlet, er det fortsatt utsatt for forstukning, skade, fall og andre sikkerhetsrisiko.