Søppelkasse i metall søpla

Modell: BS70
Størrelse: 1260 * 350 * 950mm
Materiale: Stål / rustfritt stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk for generelt stål / kabletegning
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel
Emballasje: luftboblefilm og multilags kraftpapir

Produktdetaljer

Plasseringen av søppeldunker av stålplater, er de to typene søppelbøtter hovedsakelig plassert i utemiljøer, for eksempel park søppelbøtter, naturskjønne søppelbøtter, firkantede søppelbøtter, søppelbøtter i eiendom, leilighet søppelbøtter, herskapshus søppel, og kommunale gatesøppel. , Campus søppel, fabrikk søppel, sykehus søppel, etc. Slike steder krever ryddighet, konsistens og unikhet. Ta kommunale gater som eksempel, i henhold til mengden flyt og stedforhold som punktreferansefaktorer, bygger vanligvis en 30 ~ 40, plasser en søppelbøtte, veien med bredere veier kan plasseres i to retninger, og krysses, for eksempel venstre side av 13579, høyre Side er plassert i 24680-stilling, eller den kan plasseres symmetriskpå begge sider (i tilfelle et høyt prosjektbudsjett eller et stort antall mennesker).

For å imøtekomme kundenes behov forskjellige steder har vi flere måter å gjøre etterbehandling av produkter, som varmforsinking og sinkspray med pulverlakk. Vi utfører også produksjon i henhold til kundens krav.

Den ekstreme søppelklassifiseringen i Japan har effektivt løst kapasitetsbegrensningene for deponier, lw driftseffektivitet for forbrenningsanlegg, forurensning av utslipp og annet problem

NavnSøppelkasse i metall søpla
MerkeArlau
Etterbehandlingutendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning
PakkingStandard eksportpakking
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
BetalingsperiodeT / T, L / C, Western Union, Money gram
Laster port

Hvis FCL, send direkte fra Chonqing havn,

hvis LCL, send fra Shanghai eller Shenzhen osv

bruk

utendørs søppelbøtte, park søppelbøtte, papirkurven

Gatesøppelbeholder, friluftsbeholder,

City resirkulering søppel, Community søppelkasse, søppelkasse og så videre.

Kravene til søppelinnsamlingsprosessen er også veldig detaljerte. Ulike deler av en gjenstand kan høre til forskjellige kategorier. Ta for eksempel mineralvannflasker. Flaskekapsler tilhører en kategori mens flaskekropper tilhører en annen. De må settes separatDen langsiktige gjennomføringen og utholdenheten av slike obligatoriske tiltak har gjort at japansk folk danner en dypt forankret bevissthet om søppelklassifisering. På slutten av hvert år vil publikum motta et GG-tilbud; kalender GG-tilbud; utstedt av regjeringen for søppelklassifisering og innsamling for det neste året. I kalenderen vil typene søppel, innsamlingstidspunktet og gjenvinningsmetoden spesifiseres, for å gjøre det lettere for publikum å kaste søppel i henhold til" kalender". Søppelkasser blir sjelden sett på japansk urban veier og søppelsorteringsbinger i nærbutikker er et GG-tilbud; livreddende GG-tilbud; anlegg for mange kinesiske turister som reiser i Japan ..

Hot Tags: Søppelkasse i metall, firkantet søppel, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like