Utendørs papirkurv

Modell: BW29
Størrelse: 500 * 500 * 800mm
Materiale: tre
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)

Produktdetaljer


Husholdningsavfall er blitt klassifisert i fire kategorier: resirkulerbart, ikke-resirkulerbart, farlig og annet avfall. Gjenvinning sa passende resirkulering og ressursutnyttelse av søppel, inkludert papir, plast, glass, stoff og flasker, etc., av innsamling av søppelcontainer , farlig avfall som inneholder skadelig materiale, trenger spesiell sikker avhending av avfall, så som batterier, rør og daglige kjemikalier, søppelcontainerinnsamling i rødt, den andre utenfor nevnte søppelklassifisering av søppel, søppelcontainersamling med grått.


Vårt firma spesialiserer seg på å tilby en rekke utendørs søppelkasser, i henhold til ulik søppelklassifisering, etikett søppelklassifisering. Velkommen til å besøke.


NavnUtendørs papirkurv
MerkeArlau
Etterbehandlingoutdoorpowdercoating (Akzo Nobel) / wiredrawing
PakkingStandardexportpacking
MountingmethodFlangesurfacemounted, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30daysafterreceiptofdeposit
PaymenttermT / T, L / C, Western, Moneygram
Loadingport

IfFCL, shipfromChonqingportdirectly,

ifLCL, shipfromShanghaiorShenzhenetc


Søppelbøtte vil være en god hjelper for å holde miljøet rent og søppelsamlingen, men fordi det kan sees overalt og effekten av søppelinnsamlingen, er det få som vil ta hensyn til strukturen i søppelbøtta, vanlige mennesker tror bare at bin er en boks, men faktisk kan søppel utvikle seg til å nå ha mange av egenskapene til de forskjellige delene av produsenten av fulgte søppel søppel kan ta en titt på stansekomponenter.

Hot Tags: Utendørs offentlig tre papirkurven, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like