Tre utendørs søppelbøtte

Modell: BW16
Størrelse: 400 * 400 * 900mm
Materiale: tre
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er en omfattende produsent av offentlige anlegg som driver med utendørs søppelkasser, fritidsbord og stoler. Yibei holder seg til talentkonseptet til" talent er kildekraften til bedriften" ;, og selskapet etablerer et perfekt team.

Produktet er lyst og vakkert, og har et bredt bruksområde, lang levetid, lett å rengjøre, glatt overflate, ingen kaste, ingen lag. Den er laget av kaldvalset stålplate eller galvanisert stålplate av høy kvalitet. Den er fukttett, brannsikker, antikorrosjon og mølltett. , Anti-rust, høy temperatur motstand og andre funksjoner. Fordi søppelet kan ta imot en rekke avfall, er det omgitt av bakterier, virus og mugg hver dag, noe som forurenser innemiljøet, så det er også veldig enkelt å skjule skitt og skitt" Bacteria nest" ;. Noen søppelkasser på markedet kan ha noen radioaktive stoffer eller skadelige flyktige stoffer på grunn av den uklare kilden til plastmaterialer. Det er visse helserisiko, men søppelkasser av stål har ikke bare slike problemer, men også Lett å rengjøre.

Ulike søppelbokser utendørs er laget av forskjellige materialer. Vårt firma spesialiserer seg på å produsere forskjellige utendørs søppeldunker i henhold til forskjellige miljøer. For eksempel er søppelkasser i rustfritt stål ikke lett å bli korrodert av regn når de brukes utendørs.

Navn:
utendørs søppelkasse
Merke:Arlau
Etterbehandling:sinkrik grunning og utendørs pulverlakkering (AkzoNobel)
Pakking:Standardexportpacking
Monteringsmetode:Flangesurfacemounted, frittstående, innebygd
Produksjonstid:
10-30daysafterreceiptofdeposit
Betalingsbetingelse:T / T, L / C, Western, Moneygram
微信图片_20200408173617

974bd73ee8

Dens viktigste fordeler er: resirkulering og gjenbruk av avfall, redusering av miljøtrykk fra avfall; Materialer kan produseres i en rekke farger og stiler søppelbøtter, for vår livsfarge; Med tyverisikringsfunksjon er selve gjenbruk av avfall , ingen tyveriverdi; Lang levetid, komposittplate med høy tetthet, regnmotstand, sterk korrosjonsmotstand.

Hot Tags: Tre utendørs søppelbøtte

Forespørsel

You Might Also Like