Gjenvinning av tre-kull

Modell: BW15
Størrelse: 800 * 350 * 900mm
Materiale: tre
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

For å diskutere opprinnelsen til stoler og benker, må vi starte fra Hu-sengen i Han- og Wei-dynastiene. Selv om setet den gang hadde form som stol, avføring, men fordi det ikke var noen stol, avføringsadresse, folk pleide også å kalle det" Hu bed" ;, i templet, ofte brukt i meditasjon, så det kalles også meditasjonsbed.Etter tangdynastiet økte bruken av stoler gradvis, og navnet på stoler ble også mye brukt, bare fra kategorien separate senger.

Produktet er lyst og vakkert, og har et bredt bruksområde, lang levetid, lett å rengjøre, glatt overflate, ingen kaste, ingen lag. Den er laget av kaldvalset stålplate eller galvanisert stålplate av høy kvalitet. Den er fukttett, brannsikker, antikorrosjon og mølltett. , Anti-rust, høy temperatur motstand og andre funksjoner. Fordi søppelet kan ta imot en rekke avfall, er det omgitt av bakterier, virus og mugg hver dag, som forurenser innemiljøet, så det er også veldig enkelt å skjule skitt og skitt" Bacteria nest" ;. Noen søppelkasser på markedet kan ha noen radioaktive stoffer eller skadelige flyktige stoffer på grunn av den uklare kilden til plastmaterialer. Det er visse helserisiko, men søppelkasser av stål har ikke bare slike problemer, men også Lett å rengjøre.


Navn

Arlau BW15 resirkulering trevedkasse

MerkeArlau
FnishingSinkrik grunning + utendørs pulverlakk for generelt stål / kabletegning
Pakkingluftboblefilm og multilags kraftpapir
MountingmethodFlangesurfacemounted, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30daysafterreceiptofdeposit
PaymenttermT / T, L / C, Western, Moneygram

60682bd1f9

a62eef47ad


1f9ff612e5


I henhold til form for søppel, kan den miljøvennlige søppelkassen deles opp i separate søppeldunker og klassifiserte søppeldunker. I henhold til prosessmaterialene kan deles i plast søppelbøtte, søppelbøtte i rustfritt stål, søppelbøtte i keramikk, søppel av tre , sement søppelbøtte og papirmasse søppelbøtte.

Hot Tags: Resirkulere tre-kull, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like