Engros resirkulering tresøppelkasse

Modell: BW13
Størrelse: 400 * 400 * 950mm
Materiale: tre
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Våre designere kan i henhold til kundens krav tilby passende designløsninger for å imøtekomme kundenes behov. Erfarne produksjonsteam, halvautomatisk produksjonsutstyr, strengt produktkvalitet konsept, slik at fabrikken kvalifiserte rate av produktene er 100%. Etter mange års opphopning og innkjøring har produksjonsgruppen fin og harmonisk arbeidsdeling, stabil service og produksjonskapasitet, og har blitt anerkjent og klarert av kundene.

Fordi søppelet kan ta imot en rekke avfall, er det omgitt av bakterier, virus og mugg hver dag, som forurenser innemiljøet. Derfor er det også et" bakteriebed" det er lett å skjule skitt og skitt. Noen søppelbokser på markedet På grunn av den uklare opprinnelsen til plastmaterialer, kan det være noen radioaktive stoffer eller skadelige flyktige stoffer, som har visse helserisiko, men søppelbøtter av stål har ikke bare slike problemer, men er også enkle å rengjøre.

Navn:utendørs søppelkasse
Merke:
Arlau
Modell:
BW13
Etterbehandling:Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk for generelt stål / kabletegning
Pakking:luftboblefilm og multilags kraftpapir
Monteringsmetode:
Flangesurfacemounted, frittstående, innebygd
Produksjonstid:10-30daysafterreceiptofdeposit


微信图片_20200409143703


7d8ee3b961f7d2fbefb4

Garden 2113 har enkle og doble bøtter. Standardspesifikasjonen for enkelttrommer er 400 * 780H for 5261 og 800 * 400 * 950 for dobbelttrommer.


Hage (miljø) søppelkanne er en søppelkasse laget av 1653 typer miljømaterialer. Det brukes vanligvis i hageanleggselementer. Miljøvennlig søppelbøtte er laget av materialer med lav forurensning og høy energieffektivitet. Den er hovedsakelig laget av materialer med lav kvalitet og lang levetid. Det er suitable for offentlige stedermedflere mennesker, som parker, kjøpesentre, naturskjønne steder og åpne torg.

Hot Tags: Engros resirkulering av tre søppelkasse, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like