Raffinert tre søppelbøtte

Modell : BW12
Størrelse : D400 * 850mm
Materiale : tre
Etterbehandling: Sink rik primer + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulver merke : DuPont/Akzo Nobel

Produktdetaljer

Den type utendørs stol er veldig mye, blant dem stol foten er en av egenskapene i forskjellig type, stol foten del kan deles inn i støpejern foten, støpe aluminium fot og så videre.

Stål søppelbøtte funksjoner:

Produktet er lyst og vakkert, og har et bredt spekter av påføring, lang levetid, lett å rengjøre, glatt overflate, ingen shedding, ingen lag. Den er laget av kaldvalset stålplate av høy kvalitet eller galvanisert stålplate. Den har fuktighetsbestandighet, brannforebygging, antikorrosion og mothproof. , Anti-rust, høy temperatur motstand og andre funksjoner.

Støpejernføtter, for det meste grå støpejernproduksjon, men også noen formbare støpejern, forsvarlig og sjenerøse, mer fasjonable produkter, utendørs bruk av korrosjon og rustbestandighet er veldig sterk.

Støping aluminium fot, ved hjelp av presisjon støping og permanent støping prosess, utsøkte og vakre produkter.


navn

Utendørs tre søppelbøtte

MerkeArlau (andre)
Etterbehandlingutendørs pulverlakk (Akzo Nobel)/wiredrawing
PakkingStandard eksport pakking
MonteringsmetodeFlensoverflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
微信图片_20200409144937009627aa27a06cac8b2c

Søppelkasser plassert på fortau og ikke-motoriserte veier har også en betydelig innvirkning på fotgjengere og kjøretøy. På fengqi Road Huanbei små råvaremarkedet, reporteren så en rad med søppelkasser plassert på ikke-motorisert vei, og parkert ved siden av sykler, fotgjengere måtte tåle stanken side ved side. Ved porten til Zhaohui-distriktet 7 har søppelkassene gjort det vanskeligere for kjøretøy å komme seg inn og ut av området. Støping aluminium fot, ved hjelp av presisjon støping og permanent støping prosess, utsøkte og vakre produkter.

Hot Tags: Raffinert tre Dustbin, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like