ysm@arlau.com +8618083000250

Utendørs Park Massivt tre søppelkasser

Modell : BW40
Størrelse : 400x300x800mm
Materiale : tre
Etterbehandling: Sink rik primer + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulver merke : DuPont/Akzo Nobel

Beskrivelse

Den materielle sammensetningen av stål og tre søppelkasse: dekorasjonen tre er mer importert høy kvalitet shanzhang tre, rammen er stålplate spray plast.


Hele med høy kvalitet kald slips bord, ved å bøye stempling engangsforming. Produktene er utendørs pulver elektrostatisk spray, etter 180 ° høy temperatur, for å maksimere levetiden til søppelkassen, slik at fargen på søppelet kan vare uendret, lyse som ny. Overflaten rengjøres ved å fjerne olje og deretter plukking etterfulgt av rengjøring, bordjustering, fosforing, rengjøring, tørking, elektrostatisk pulver sprøyting, høy temperatur plastisering, kjøling. Spraypulveret er sertifisert av ISO9002-kvalitetssystemet, som er lett å holde ren og glatt overflate. Stål og tre søppelbøtter har mye bedre funksjoner enn glassforsterkede plast.


navnUtendørs Park Massivt tre søppelkasser
MerkeArlau (andre)
Etterbehandlingutendørs pulverlakk (Akzo Nobel)/wiredrawing
PakkingStandard eksport pakking
MonteringsmetodeFlensoverflate montert, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
BetalingsbegrepT/T, L/C, Western Union, Penger gram
Laste inn port

Hvis FCL, skip fra Chonqing port direkte,

hvis LCL, skip fra Shanghai eller Shenzhen etc

Bruk

utendørs avfallsbeholder, Park søppelbøtte, Hage papirkurv,

Street trash beholder, utendørs avfallsbeholder,

City resirkulering bin, Community søppelkasse, søppelkasse og så videre.


Offentlig kunst i fysisk besittelse av plass, omkrets og eller ornament, dens form og størrelse kan være en gruppe eller individuell skulptur, hagestoler eller installasjonsverk av landskapsdesign, mindre kan være nøye kreativitet for å lage en gruppe vann enhet, et stykke grønn skygge, og noen hagestoler og noen telefonkiosk, en gatelampe og noen søppel eller søppel , eller til og med en gruppe fellesskapsenhetsskilt, etc. Kofferten kan virke trivielt, men det kan også gjenspeile sivilisasjonen i et samfunn. Vakker form, syrebestandighet, alkalibestandighet, korrosjonsbestandighet.

Sende bookingforespørsel