Miljøvennlig søppelkasse av plast

Modell: PL03
Størrelse: 120L
Materiale: Plast

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er en produsent som driver med design, produksjon og salg av borgerutstyr. Vi trekker på vellykket produksjons- og ledelseserfaring over 15 år, tar inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storskala produksjonsevne for tiden.

Plast søppelbøtte i prosessen med sprøytestøping materialer jevn fordeling, redusere dannelsen av lokalt trykk, øke den indre buedesignen er konkav bunn, naturlig redusert til påvirkningen av bunnen

Om trematerialet har vi også forskjellige typer du velger, som importerer fra Indonesia eller Italia eller andre land. Vi tror at pålitelig tro vinner offentlig ros og pålitelig kvalitet oppnår" Arlau" merke. Vi har fokusert på utendørs hagebenker, piknikbord, innendørs utendørs søppelkasser, sykkelstativ, planter, vegpoller og rottingmøbler etc.
offentlige anlegg over 15 år allerede.

den unike utformingen av den ytre bunnen gjør med bakken på bunnen av formen på omtrent to centimeter avstand, ikke direkte kontakt med bakken, gjør søppel kan jevnere,

Våre kunder er over hele verden, og vi har etablert et langsiktig og vennlig samarbeidsforhold med dem.

Vi har vunnet et gunstig rykte innen utemøbelindustrien og har fått ISO9001 / 14001/18001.

kvalitetsstyringssystem sertifisering, SGS sertifikat og inspeksjon fabrikken vår, fikk" overholde kontrakt og

holde løftet" bedriftens tittel av Chongqing byadministrasjon for industri og handel.

men kan også redusere slitasje, vanligvis dekker plast utformingen av det folkorienterte designkonseptet, for å redusere påvirkningen mellom fat og fatkropp, redusere støy, forlenge levetiden, kan gjøre pickuppersonalet mer komfortable og enkle jobber.


Navn

Miljøvennlig søppelkasse av plast

Merke

Arlau

Materiale

Vedtatt 100% HDPE (høy tetthet polyetylen) råvarer, ett-trinns sprøytestøping, sømløs

Monteringsmetode

Flens overflatemontert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Pakking

Standard eksportemballasje

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gramPlast søppelbøtte for livet vårt har gitt stor bekvemmelighet, men også for søppelklassifisering er miljøbeskyttelse publisitet sterkere, i bruk av plastsøppel kan vi gradvis lære søppelklassifiseringen, også forstå forskjellen mellom resirkulerbart søppel og ikke-resirkulerbart søppel.

Hot Tags: Miljøvennlig søppelkasse av plast

Forespørsel

You Might Also Like