Utendørs søppelbøtte av plast

Modell: PL01
Størrelse: 120L
Materiale: Plast

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Lt drar på vellykket produksjons- og ledelseserfaring over 15 år, bringer inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storskala produksjonsevne for tiden. Om trematerialet har vi også forskjellige typer du velger, som importerer fra Indonesia eller Italia eller andre land. Vi tror at pålitelig tro vinner offentlig ros og pålitelig kvalitet oppnår" Arlau" merke.

Urban søppel er det samme produktet av urbaniseringsutvikling, og dens massive produksjon vil uunngåelig medføre miljøproblemer som ikke kan ignoreres

Vi har fokusert på utendørs hagebenker, piknikbord, innendørs utendørs søppelkasser, sykkelstativ, planter, vegpoller og rottingmøbler etc. offentlige fasiliteter allerede over 15 år.

Våre kunder er over hele verden, og vi har etablert et langsiktig og vennlig samarbeidsforhold med dem.

Vi har vunnet et gunstig rykte innen utemøblerindustrien og har fått ISO9001 / 14001/18001.

Hvordan man effektivt kan håndtere urbant søppel er en vanlig bekymring i dagens' s verden. Kildedemping, ufarlig behandling og ressursutnyttelse av søppel er den eneste måten, og søppelklassifisering er grunnlaget og garantien for hele bransjekjeden for søppelbehandling.


Navn

Utendørs søppelbøtte av plast

Merke

Arlau

Materiale

Vedtatt 100% HDPE (høy tetthet polyetylen) råvarer, ett-trinns sprøytestøping, sømløs

Monteringsmetode

Flens overflatemontert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av depositum

Pakking

Standard eksportemballasje

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gramAvhendingsmetodene for søppel varierer fra by til landsby, og bruker generelt sortering og gjenvinning, deponi, forbrenning og så videre. For stort avfall og ressursavfall, gjennom ressursregenerering senter sorteringsbehandling, utvinning av verdifull ressursutnyttelse, brennbare rester og brennbare avfall sammen forbrenningsbehandling, ikke-brennbar rest og forbrenningsaske, flyveaske i den endelige deponeringsbehandlingen.

Hot Tags: Utendørs søppelbøtte av plast

Forespørsel

You Might Also Like