Utendørs resirkulering søppelbøtte avfallsbeholder

Modell : PL02
Størrelse : 120L
Materiale :P lastisk

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co, Ltd er en produsent engasjert i å designe, produsere og selge kommunalt utstyr. Vi trekker på vellykket produksjons- og ledelseserfaring over 15år, bringer inn noen utenlandske teknologier og utstyr og har storskala produksjonsevne i dag. Våre produkter med forseggjort og unik design, miljøråvarer og spesiell antiseptisk behandling har veldig sterk værbestandighet og lang levetid. Vi har ulike antiseptiske behandlingsteknologier for ståloverflaten.

Mer nylig påvirker COVID-19-epidemien verden og forårsaker panikk og volatilitet i internasjonale kapitalmarkeder.

Lederen for FNs miljøplanleggingsgruppe har sagt at romanen Coronavirus er en advarsel om at naturen gir oss.

Vi har fokusert på utendørs hage benker, piknik bord, innendørs utendørs avfallsbeholdere, sykkelstativer, planters, veien pullerter og rotting møbler etc.  Vi har vunnet et gunstig rykte i utemøbler industrien og har fått ISO9001/14001/18001. kvalitetsstyringssystem sertifisering, SGS sertifikat og inspeksjon vår fabrikk, fikk "observere kontrakt og holde løfte" enterprise tittel av Chongqing byadministrasjon for industri og handel.

Alle disse viser den unge generasjonens anerkjennelse og ønske om bærekraftig utvikling og grønne miljøvernverdier. Endringer i verdiene til disse yngre generasjonene vil drive endringer i samfunnets verdier som helhet, noe som til slutt vil føre til endringer i økonomiske verdier.


navn

Utendørs resirkulering søppelbøtte avfallsbeholder

Merke

Arlau

Materiale

Vedtatt 100% HDPE (High Density Polyethylene) råvarer, ett trinns injeksjon molding, sømløs

Monteringsmetode

Flensoverflatemontert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av depositum

Pakking

Standard eksport pakking

Betalingsbetingelser

T/T, L/C, Western Union, Penger gramDet er å håpe at regjeringen vil styrke gjennomføringen av søppelklassifisering, styrke publisitet og veiledning, og la begrepet søppelklassifisering gå inn i hvert hus og bli implementert til alle

Hot Tags: Utendørs resirkulering søppelbøtte avfallsbeholder

Forespørsel

You Might Also Like