Ensidig fotplastkasse

Ensidig fotplastkasse

Modell: PL06
Størrelse: 120L
Materiale: plast

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er en design, forskning og utvikling, produksjon og salg som en av produsentene. Selskapet introduserer designkonseptet for europeisk og amerikansk miljøbeskyttelse tremonteringslinje og storstilt CNC-ledelse produksjonslinje, og har realisert den organiske kombinasjonen av ergonomi og høy kvalitet automatisk produksjon for å imøtekomme kundens mangfoldige behov for utemøbler dag etter dag.

Plast søppelbokser sees ofte hos mennesker' s liv, de vises ofte på gaten, boligområder, etc. Ulike farger på søppelbøtter av plast er forskjellige i forskjellige typer søppel, men vet du hvordan du lager søppelbøtter av plast ?

Vi spesialiserer oss på utemøbler, som utendørsbenker, parkutstyr, sykkelstativer, søppelbøtter, offentlige bord og stoler, etc.

Det er mange typer materialer for søppelkasser av plast, og de fleste materialene som brukes til å lage søppelkasser av plast er polyetylen med høy tetthet.

Navn

Ensidig fotplastkasse

Merke

Arlau

Materiale

Adoptert 100% HDPE (High Density Polyethylene) råvarer, injeksjonsstøping i ett trinn, sømløs

Monteringsmetode

Flensflate montert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Pakking

Standard eksportpakking

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gram

plast søppelbokser er for det meste laget av sprøytestøping en gang. Tykkelsen på tønnveggen er ikke den viktigste årsaken til tøffheten til tønnen, men tøffheten bestemmes hovedsakelig av materialene som brukes, og den er også relatert til form- og injeksjonsstøpeutstyret.

Hot Tags: ensidig fot plast bin, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like