Ensidig fot plastbeholder

Ensidig fot plastbeholder

Modell: PL06
Størrelse: 120L
Materiale: Plast

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co, Ltd er et design, forskning og utvikling, produksjon og salg som en av produsentene. Selskapet introduserer designkonseptet for europeisk og amerikansk miljøbeskyttelse av tremonteringslinje og storskala CNC-ledningsproduksjonslinje, og har innsett den organiske kombinasjonen av ergonomi og høykvalitets automatisk produksjon for å imøtekomme kundenes mangfoldige behov for utemøbler hver dag. dag.

Søppeldunker av plast blir ofte sett i folks liv i&# 39, de vises ofte på gaten, boligområder osv. Ulike farger på søppelkasser av plast varierer i forskjellige typer søppel, men vet du hvordan du lager plastavfallsdunker ?

Vi er spesialister på utemøbler, som utendørs benker, parkutstyr, sykkelstativ, søppelbokser, offentlige bord og stoler, etc.

Det er mange slags materialer for søppelkasser av plast, og de fleste materialene som brukes til å lage søppelkasser av plast er polyetylen med høy tetthet.

Navn

Ensidig fot plastbeholder

Merke

Arlau

Materiale

Vedtatt 100% HDPE (høy tetthet polyetylen) råvarer, ett-trinns sprøytestøping, sømløs

Monteringsmetode

Flens overflatemontert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Pakking

Standard eksportemballasje

Betalingsperiode

T / T, L / C, Western Union, Money gram


søppelkasser av plast lages for det meste ved sprøytestøping en gang. Tykkelsen på tønneveggen er ikke hovedårsaken til tøpet til tønnen, men seigheten bestemmes hovedsakelig av materialene som brukes, og det er også relatert til støpeutstyr og sprøytestøpeutstyr.

Hot Tags: ensidig fot plastbeholder, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like