Ufoldbare bordbord av stål

Modell: TB21
Tabell: 800 * 800 * 750mm
Materiale: Stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd.is en design, forskning og utvikling, produksjon og salg som en av produsentene. Selskapet introduserer designkonseptet for europeisk og amerikansk miljøbeskyttelses tremonteringslinje og storstilt CNC management produksjonslinje, og har realisert den organiske kombinasjonen av ergonomi og høy kvalitet automatisk produksjon for å imøtekomme de mangfoldige behovene til kunder for utemøbler om dagen. .

Årsaken til at utemøbler er så populært i moderne tid skyldes hovedsakelig effekten, for eksempel effekten av dekorasjon, for eksempel å gi en følelse av fritid og underholdning; for eksempel kan det gi en behagelig opplevelse og godt humør, for eksempel et vakrere samfunn og vakker. Hva er et hagehus? Hvor mye er det? Etter å ha introdusert artikkelen, vil du vite mer om hagehuset. Fordi det meste av hagemøbler er plassert i friluftsmiljøet, er vinden, sjansen for soleksponering og regn er relativt stor, så det er vanligvis nødvendig å utføre vedlikeholdsarbeid for hagemøbler for å få sitt utseende alltid til å være et nytt land. Derfor er det best å velge vanntette møbler når du kjøper, slik at vårt vedlikehold av møbler kan reduseres litt

Økonomisk og vakkert, unikt: direkte salg fra fabrikken, utmerket kvalitet på kvaliteten, lengre levetid, støping av aluminiums føtter mer holdbare, økonomiske, vakre, foretrukket av kunder og distributører.

Navn

Ufoldbare bordbord av stål

MerkeArlau
Etterbehandlingsinkrik grunning og utendørs pulverlakkering (AkzoNobel)
PakkingStandardexportpacking
MountingmethodFlangesurfacemounted, frittstående, innebygd
Produksjonstid10-30daysafterreceiptofdeposit
PaymenttermT / T, L / C, Western, Moneygram


Hot Tags: Ufoldbare bordsett av stål, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like